Libnet.ro
UNICEF

23:00

ALERTA METEO: Schimbare BRUSCA a vremii in Romania! Care vor fi zonele cele mai afectate de FENOMENE EXTREME...

B1 B1,
ALERTA METEO: Schimbare BRUSCA a vremii in Romania! Care vor fi zonele cele mai afectate de FENOMENE EXTREME...

In zilele urmatoare, ploile isi vor face resimtita prezenta in cea mai mare parte a tarii, desi temperaturile vor ramane ridicate. Aversele vor aparea inclusiv miercuri, 22 august. Se anunta 34 de. continuă pe B1

ALERTA METEO! Urmeaza cea mai VIOLENTA vreme din ultima perioada!

Vreme instabila in toata tara: pe cat de cald va fi, pe atat de violente vor fi si ploile care vor aparea ca din senin! Meteorologii ne anunta ca aceasta instabilitate atmosferica se va mentine pe.

Se schimba VARSTA DE PENSIONARE in Romania: Ce se intampla de acum inainte cu FEMEILE care vor sa iasa la pensie

Se anunta schimbari in ceea ce priveste varsta de pensionare in Romania. Conform unei initiative legislative depuse la Senat, orice femeie va putea sa iasa la pensie mai devreme cu doi ani pentru fiecare.

Combinatul siderurgic de la Galati aproape sa fie vandut: Cine sunt cele doua grupurii care vor sa preia otelariile de la Arcelor Mittal

Grupurile britanice Greybull Capital, care detine British Steel, si Liberty House sunt interasante de achizitionarea otelariilor ArcelorMittal din Romania si Cehia, scrie, citand doua surse apropiate dosarului,.

Eugen Tomac: Liviu Dragnea procedeaza ca Nicolae Ceausescu si invoca agenturili straine care vor eliminarea sa / Liderul PSD a pierdut contactul cu realitatea

Presedintele PMP, Eugen Tomac, spune, referitor la afirmatiile lui Liviu Dragnea potrivit carora ar fi fost tinta unei tentative de asasinat, ca acesta a luat-o pe urmele dictatorului Nicolae Ceausescu care invoca agenturili straine care complotau impotriva sa. Tomac subliniaza ca Liviu Dragnea a pierdut contactul cu realitatea si adauga ca acesta se auto-elimina din politica romaneasca.

inca doi sportivi de renume la Exatlon! Cine sunt campionii care vor face parte din echipa Faimosilor! (FOTO)

Inca doi sportivi de top si-au anuntat prezenta la Exatlon, editia a 2-a. Din echipa Faimosilor vor face parte si Cristina Nedelcu, multipla campioana mondiala, europeana si nationala la gimnastica aerobica,.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )