Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alerta METEO: Schimbare brusca a vremii in Romania! Este vorba de fenomene meteo extreme: Care sunt zonele vizate...

B1 B1,
Alerta METEO: Schimbare brusca a vremii in Romania! Este vorba de fenomene meteo extreme: Care sunt zonele vizate...

Pentru urmatoarele saptamani, valorile termice medii prognozate de catre meteorologi se vor situa, in general, peste normele climatologice ale intervalului, in timp ce, la nivel de precipitatii, estimarile. continuă pe B1

Alerta METEO: Schimbare brusca a vremii la inceput de saptamana! Fenomene extreme lovesc Romania: Zonele vizate...

In urmatoarea perioada vom avea parte de vreme calduroasa, insa ploile si vijeliile nu ne vor parasi. Prognoza meteo pentru perioada 20 august 2 septembrie anunta temperaturi ridicate pana la.

Alerta METEO: Schimbare fara precedent a vremii in Romania la acest inceput de saptamana! Care sunt zonele cele mai lovite de averse...

Meteorologii au emis prognoza pentru ultima saptamana a lunii august. Astfel, daca in urma cu 4-5 zile majoritatea modelelor numerice indicau o racire accentuata in toate zonele tarii pentru sfarsitul.

Ministrul Finantelor: Romania este peste multe state europene la criteriile pe baza carora se acorda ratingul de tara

Romania este peste multe state europene la criteriile pe baza carora se acorda ratingul de tara, si cred ca va trebui sa purtam o discutie foarte clara pentru a vedea de ce de foarte multe ori este tratata i.

CUTREMUR in Televiziune! Din pacate este vorba despre TEO TRANDAFIR! Anunt socant despre MOARTE! Fanii sunt in stare de soc

Indragita prezentatoare TV Teo Trandafir si-a surprins fanii cu o noua vorba de duh postata pe pagina personala de Facebook. Vedeta a impartasit fanilor o povata despre moarte care, pe cat de trista,.

China ar putea pune capat unor restrictii impuse de 40 de ani. Despre ce masura este vorba...

China este pe punctul de a renunta la politica potrivit careia cuplurile pot avea cel mult doi copii. Un proiect de cod civil care este dezbatut in aceasta saptamana nu contine niciun fel de prevedere.

SOC in sportul romanesc! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de marele fotbalist Gheorghe Hagi...

Gheorghe Hagi a declarat, recent, ca sustinerea sportului este la un nivel foarte jos. Suntem buni, dar suntem departe de ce am fost, de anii 80 si 90. Foarte, foarte, foarte departe. Atunci s-a format.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )