Libnet.ro
UNICEF

22:45

ALERTA METEO: Schimbare brusca a vremii in WEEKEND. Care sunt zonele din Romania lovite de fenomene METEO EXTREME

B1 B1,
ALERTA METEO: Schimbare brusca a vremii in WEEKEND. Care sunt zonele din Romania lovite de fenomene METEO EXTREME

Meteorologii anunta ca in acest sfarsit de saptamana vremea se mentine instabila, in mare parte a tarii, fiind inregistrate descarcari electrice si chiar grindina. in Capitala si pe litoral. continuă pe B1

ALERTA METEO: Veste teribila pentru romani in weekend! Care sunt zonele de la munte si mare cele mai afectate de FENOMENELE EXTREME...

Vestile nu sunt deloc bune pentru romanii care vor petrece in acest week-end la mare sau la munte! Vremea se strica, iar ploile abundente revin. incepand de joi, un nou pasaj frontal a afectat majoritatea.

ALERTA METEO! Furtuni DEOSEBIT DE PUTERNICE in weekend. HARTA zonelor cel mai GRAV AFECTATE (FOTO, VIDEO)

Meteorologii anunta furtuni in aproape toata tara, in acest weekend. Adunity_79689 in intervalul 07 iulie, ora 16 09 iulie, ora 21, vor fi instabilitate atmosferica accentuata si cantitati.

Ct de serioasa este optiunea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis si care sunt sansele sa se realizeze. Ce vrea Tariceanu n schimbul suspendarii

Scenariul suspendarii presedintelui a fost relansat la sfarsitul saptamanii de catre liderul PSD, Liviu Dragnea, nemultumit ca presedintele Klaus Iohannis nu a semnat inca decretul de revocare al sefei DNA. Care sunt sansele ca un astfel de demers sa fie pus in aplicare? in actualul context politic, suspendarea pare greu de realizat dupa ce UDMR a anuntat ca nu este de acord iar partenerul de Coalitie, Calin Popescu Tariceanu, nu are interes sa o sustina. Surse politice convergente au declarat pentru Hotnews. ro ca exista un scenariu in care Tariceanu ar fi de acord cu suspendarea, insa si acesta este greu de pus in practica.

Servicii oferite de o firma de contabilitate vs. angajat intern - care sunt diferentele?

In momentul in care un business se extinde suficient de mult incat devine justificata existenta unui departament de contabilitate, majoritatea antreprenorilor nu stiu care e decizia corecta. Ar trebui sa angajez.

Care sunt cele mai mari pensii din MAI, platite in aprilie

Cele mai mari zece pensii speciale din MAI, platite in luna aprilie, sunt cuprinse intre circa 20. 000 de lei si aproape 18. 000 de lei net, fiind incasate de un colonel si noua chestori, toti pensionati din.

Utile: Semne care anunta ca ati putea avea DIABET de tip 1. Care sunt simptomele care trebuie sa va ngrijoreze; Atentie la terapiile alternative! Tot mai multi romni cred ca afectiuni grave pot fi tratate cu sucuri sau ceaiuri, iar viata lor este n peric

O cercetatoare romanca a gasit cea mai buna metoda de a avea o discutie in contradictoriu cu partenerul. Niciun fel de relatie nu este ferita de conflicte, fie ele simple discutii in contradictoriu. Previn infarctul si cancerul de prostata. Cinci beneficii dovedite ale partidelor de amor. Zeci de mii de europeni sunt afectati in fiecare an de cancerul de prostata. Studii facute.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )