Libnet.ro
UNICEF

19:15

Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii la inceputul primaverii. Fenomene neasteptate in luna martie

B1 B1,
Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii la inceputul primaverii. Fenomene neasteptate in luna martie

Meteorologii au publicat prognoza pentru primele trei saptamani ale lunii martie, iar vestile sunt surprinzatoare. Prima parte a lunii martie din 2020 va fi una capricioasa, temperaturile fiind constant. continuă pe B1

Alerta meteo! Se schimba vremea in Romania! Fenomene extreme in zeci de judete

Conform unui comunicat, ANM a emis pentru luni 2 martie 2020, in 24 de judete, doua atentionari cod galben de vreme severa. Codul este instaurat incepand cu ora 6 dimineata, si va tine pana la 18:00. Alerta meteo! Se schimba vremea in Romania ANM a emis un comunicat pentru luni 2 martie 2020, in 24 .

Cum a aparut Luminita Anghel, duminica seara, la Eurovision. Schimbare radicala, dupa 15 ani de cand a reprezentat Romania in concurs

Dupa 15 ani de cand a reprezentat Romania la Eurovision alaturi de trupa Sistem, cu care a obtinut locul trei, una dintre cele mai bune clasari ale Romaniei in istoria participarilor la Eurovision Song Contest, Luminita Anghel a revenit acum in calitate de jurat al Eurovision Romania. Cum a aparut Luminita Anghel, duminica seara, la .

Alerta meteo! Romania, din nou sub zapezi. 19 judete afectate de codul galben de ninsori

Pentru ziua de 28 februarie 2020 ANM anunta vreme nu prea buna la nivelul intregii tari, cu rafel de vat ce vor atinge 70-80 kmh, pe alocuri si precipitatii sub forma de ploaie. Alerta meteo! Romania, din nou sub zapezi Meteorologii au emis, vineri dimineata, o avertizare Cod galben de viscol, valabila in zonele montane .

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )