Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo: Schimbare RADICALA a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate!

B1 B1,
Alerta meteo: Schimbare RADICALA a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate!

Vremea calduroasava persista, iar disconfortul termic se va mentine accentuat in orele dupa-amiezii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse pe arii restranse, descarcari electrice. continuă pe B1

Alerta meteo: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

Administratia Nationala de Meteorologie a dat publicitatii prognoza meteo pentru ziua de vineri, 14 iunie, iar vestile sunt imbucuratoare. Vara si-a intrat, in sfarsit, in drepturi, astfel ca vremea se va.

Cum va fi vremea de Rusalii, alerta meteo de la ANM vine cu temperaturi ridicate, averse dar si furtuni in unele zone ale tari

Ziua de Rusalii aduce temperaturi care vor ajunge si la 34 de grade Celsius, alaturi de ploi si furtuni. Meteorologii ii avertizeaza pe cei care merg la mare in weekend-ul acesta. ANM indica vremea pentru Rusalii Vom avea parte de o vreme deosebit de calda in urmatoarele 3 zile. Specialistii au avertizat ca in Capitala .

Cum va fi vremea de Rusalii, alerta meteo de la ANM vine cu temperaturi ridicate, averse dar si furtuni in unele zone ale tarii

Ziua de Rusalii aduce temperaturi care vor ajunge si la 34 de grade Celsius, alaturi de ploi si furtuni. Meteorologii ii avertizeaza pe cei care merg la mare in weekend-ul acesta. ANM indica vremea pentru Rusalii Vom avea parte de o vreme deosebit de calda in urmatoarele 3 zile. Specialistii au avertizat ca in Capitala .

Laura Codruta Kovesi va afla in curand verdictul CSM in cazul sau. Care sunt consecintele acestei rezolutii

Laura Codruta Kovesi va afla in curand verdictul sectiei de procurori din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) cu privire la rapoartele intocmite de inspectorii judicari in cazul sau. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) este acuzata de comportament abuziv fata de subalternii sai si ca a inserat probe dintr-un dosar intr-un comunicat de presa.

Elena Udrea si Ioana Basescu, veste extraordinara in dosarul in care sunt cercetate. Ce a decis judecatorul

Elena Udrea si Ioana Basescu au primit o veste extraordinara in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009. Judecatorul care s-a ocupat pana acum de caz a decis sa se pensioneze, iar completul de judecata a anuntat ca procesul va fi amanat. Cauza va fi reluata abia pe 12 septembrie. Procesul care le vizeaza pe Elena .

Care sunt masinile care se depreciaza cel mai mult dupa ce le cumperi noi. Surpriza care vine din partea Dacia

E bine sa stii care sunt masinile care se depreciaza cel mai mult dupa ce le cumperi, fie noi, fie second-hand. Chiar daca acum iti place automobilul pe care ti l-ai luat, la un moment dat.

Alerta meteo: Valul de aer saharian topeste Romania. Ce temperaturi se vor inregistra la umbra, cand lovesc vijeliile

Valul de aer saharian care a lovit Romania aduce potop de caldura in Romania. Meteorologii anunta o incalzire accentuata a vremii, cu valori maxime caniculare in multe zone din tara. Instabilitate atmosferica va continua sa se manifeste aproape zilnic, conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Vremea rea ar putea scumpi alimentele. Care sunt primele produse vizate

Fenomenele meteo extreme isi vor lasa amprenta si in buzunarul consumatorului roman! Primele produse vizate de scumpiri sunt legumele, in special rosiile si cartofii. Pretul lor ar putea urca cu cel putin 5%,.

Tarile in care gayii traiesc cu frica in san: modurile socante in care sunt persecutati

Violente fara precedent langa Malaezia! Aici, cei gay platesc scump pentru felul lor de a fi si pentru orientarea pe care nu au ales-o, ci cu care s-au nascut. Tarile in care gayii sunt persecutati Legi de-a dreptul de neconceput s-au adoptat in Brunei, fapt ce a dus la violente. Dupa cateva saptamani de la .

Cine cu cine NU se suporta in functie de zodie! Care sunt INAMICII zodiei tale?

Stii ca nu esti obligat sa placi pe toata lumea, dupa cum stii ca nu trebuie sa te placa toata lumea. Astrologii au alcatuit o lista cu dusmanii zodiacului, perechile de zodii care nu se suporta intre ele, precum si.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )