Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo: Schimbare TOTALA a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

B1 B1,
Alerta meteo: Schimbare TOTALA a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

Vineri, 3 mai, valorile termice vor continua sa creascausor, astfel incat vremea va deveni caldain sud si sud-est si apropiatade normalul termic in restul tarii, anunta ANM. Cerul va. continuă pe B1

ALERTA METEO: Schimbare RADICALA a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Marti, vremea va fi in general instabila si mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data in regiunile intracarpatice.

ALERTA METEO: Uluitor! Ce se intampla cu vremea in Romania: Vezi care sunt judetele vizate

De 1 Mai, meteorologii anunta ca vor fi averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina, pana la ora 21. 00 in toata tara. Mai.

Alerta meteo de fenomene periculoase, cod galben de inundatii. Ce zone sunt cele mai afectate

Vremea rea a facut ravagii in mai multe judete din intreaga tara, iar vestile nu sunt bune nici pentru urmatorul interval. Pana miercuri, la ora 18:00, este in vigoare cod galben de inundatii in 20 de bazine hidrografice. Sunt afectate 17 judete, anunta hidrologii. Pe versanti pot aparea scurgeri importante de apa, torenti si paraie, [] .

Schimbare TOTALA a Codului Rutier: Oricine poate incasa incepand de azi o amenda uriasa!

Exista multe greseli frecvente pe care de astazi nu le mai poti comite in trafic, astfel ca este nevoie sa ai mare atentie, in conditiile in care modificarea codului rutier le poate aduce soferilor amenzi.

Subiectele zilei: Romania: Drumurile care ucid; Peste 16.000 de detinuti au fost eliberati pe baza recursului compensatoriu; Drama romanilor plecati sa munceasca in Spania: Noi le vorbim copiilor romana si ei ne raspund in castellano

Cat adevar e in stirea Localnicii au plecat acasa cu obiecte din caroseria masinii lui Razvan Ciobanu. Versiunea Politiei. intrebata daca este adevarat ca. Profesorul de fizica martor la schimbarea facultatilor la moda: Jumatate din clasa la care este diriginte vrea sa lucreze in IT. intotdeauna mi-a placut sa lucrez cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )