Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alerta meteo: Schimbari INCREDIBILE anuntate de meteorologi! Care sunt judetele vizate

B1 B1,
Alerta meteo: Schimbari INCREDIBILE anuntate de meteorologi! Care sunt judetele vizate

Sambata, 4 mai, vremea va fi instabila, iar regimul termic caracterizat de valori usor mai ridicate decat cele specifice datei in sud-est si apropiate de acestea in restul teritoriului, transmite ANM. Cerul. continuă pe B1

Alerta meteo: SCHIMBARI DE ULTIM MOMENT! Meteorologii vizeaza aceste judete

Vremea se va ameliora ca aspect, cateva averse slabe de ploaie urmand sa mai cada local doar in regiunile din sud si sud-est. Vantul va sufla moderat in jumatatea vestica a tarii si slab pana la moderat i.

Alerta meteo de fenomene periculoase, cod galben de inundatii. Ce zone sunt cele mai afectate

Vremea rea a facut ravagii in mai multe judete din intreaga tara, iar vestile nu sunt bune nici pentru urmatorul interval. Pana miercuri, la ora 18:00, este in vigoare cod galben de inundatii in 20 de bazine hidrografice. Sunt afectate 17 judete, anunta hidrologii. Pe versanti pot aparea scurgeri importante de apa, torenti si paraie, [] .

ALERTA METEO: Cod portocaliu de INUNDATII anuntat cu putin timp in urma! Care sunt zonele de maxim impact

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis cod portocaliu de inundatii, valabil pana la ora 24. 00, pe raul Prut din judetul Botosani, hidrologii avertizand ca sunt cresteri de de.

Care sunt cele mai asteptate filme care vor aparea in perioada urmatoare. Godzilla si X-Men sunt doar doua dintre ele

Dupa Avengers: Endgame, care s-a bucurat de un succes remarcabil la nivel mondial, exista si alte filme foarte asteptate de cinefili care vor aparea in perioada urmatoare. John Wick 3. Unul dintre.

Armele Romaniei (IV): Care sunt rachetele si sistemele de artilerie din arsenalul militarilor romani

Pe partea de aparare antiaeriana Romania inca se bazeaza in mare parte in echipamente vechi, sovietice, atat la Fortele Aeriene, cat si la cele Terestre. Achizitia sistemului Patriot si intrarea in dotare in 2020 a primei baterii va fi un mare pas inainte. Un alt mare plus, de data asta ofensiv, va fi intrarea in uz a bateriilor HIMARS, un sistem de artilerie cu rachete ghidate care pot lovi tinte, punctuale sau de suprafata, chiar si de la 300 de km departare.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )