Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alerta meteo! Urmeaza trei zile de foc in Romania

Antena3 Antena3,
Alerta meteo! Urmeaza trei zile de foc in Romania

Meteorologii informeaza ca marti, miercuri si joi, disconfortul termic va fi ridicat, iar local in regiunile vestice, sudice si sud-estice indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi pragul critic de 80 de un. continuă pe Antena3

Trei zile de disconfort termic, cu temperaturi de pana la 36 de grade, dar si ploi si vijelii

Meteorologii anunta trei zile de disconfort termic, cu temperaturi care vor ajunge la 36 de grade, dar si ploi si vijelii, mai ales dupa-amiaza si seara.

Ana Birchall, invitata de procurorul general al SUA,William Barr, la Washington, la TREI ZILE dupa ce a fost REMANIATA de premierul Dancila: Departamentul de Justitie o considera un partener vital si de incredere in lupta impotriva coruptiei

Ministrul demisionar al Justitiei, Ana Birchall, a fost invitata in SUA de catre procurorul general William Barr, in luna septembrie. Invitatia acesteia la Washington vine la trei zile dupa ce premierul.

ANM a emis mai multe avertizari meteo de fenomene periculoase, in Romania. Ce se intampla in urmatoarele ore

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis mai multe avertizari meteo de fenomene periculoase in Romania, in urmatoarele ore. Ce se anunta meteorologii si care sunt maximele si minimele pentru Bucuresti pentru azi, 27 august? ANM a emis mai multe avertizari meteo de fenomene periculoase, in Romania Specialistii de la Administratia Nationala de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )