Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA METEO: Valul POLAR face RAVAGII in Romania! Care sunt zonele vizate si pana cand tine URGIA...

B1 B1,
ALERTA METEO: Valul POLAR face RAVAGII in Romania! Care sunt zonele vizate si pana cand tine URGIA...

Meteorologii vin cu vesti teribile pentru urmatoarele zile. Romania a fost acoperita de un val de aer polar, motiv pentru care saptamana aceasta vor fi temperaturi scazute in toate regiunile din tara Mai. continuă pe B1

Alerta meteo de vreme rea: Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite

Vremea severa se instaleaza in Romania in aceasta seara. Valul de aer polar aduce vant puternic, temperaturi scazute si ninsori viscolite la munte. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis deja o avertizare de de cod galben de vreme rea.

Prognoza meteo: Valul de aer polar pune stapanire pe Romania. Unde se anunta ninsori viscolite si cat mai tine frigul

Valul de aer polar care a patruns in Romania a adus temperaturi scazute in toate zonele. La peste 2. 000 de metri a inceput sa ninga si zapada s-a asternut deja pe Transalpina. Va continua sa ninga si frigul va cuprinde si restul tarii. Temperaturile au scazut deja cu 7-10 grade, iar la sfarsitul saptamanii vor cobori sub zero, anunta meteorologii.

Alerta meteo: NINGE peste Romania! Vezi zonele unde IARNA e gata de atac

Prognoza meteo 22- 28 octombrie. Meteorologii anunta temperaturi tot mai scazute saptamana care vine. Iarna aproape ca isi intra in drepturi si joi, 25 octombrie, ar putea sa avem parte de primele.

Alerta meteo: Romania se pregateste de ZAPADA! Vesti teribile de la meteorologi: Unde loveste URGIA...

Prognoza meteo anunta temperaturi tot mai scazute saptamana viitoare. Putem spune ca iarna isi intra in drepturi. Joi, 25 octombrie, sunt anuntate primele ninsori in Romania. Meteorologii anunta o.

Petre Daea, in timp ce pesta porcina face RAVAGII in Romania: Carnea de porc e mai IEFTINA in prezent! Ce spune ministrul despre focarul din Teleroman

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit luni seara despre pretul carnii de porc, cu aproximativ doua luni inainte de Craciun. Oficialul guvernamental a fost intrebat, la TVR 1, daca pretul carnii de porc .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )