Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo! Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

B1 B1,
Alerta meteo! Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Meteorologii avertizeaza ca duminica vremea va fi obisnuit de calda pentru aceasta perioada a anului, temperaturile maxime incadrandu-se intre 14 si 20 de grade, iar cele minime intre 5 si 15 grade. Vor. continuă pe B1

Prognoza meteo pentru joi, 31 octombrie. Vremea se va raci considerabil

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Iata care sunt maximele si minimele pentru joi, 31 octombrie! De asemenea, poti vedea care cum este vremea in majoritatea regiunilor din Romania. Prognoza meteo pentru joi, 31 octombrie Meteorologii de la ANM anunta faptul ca vremea va urma sa se raceasca destul .

VREMEA din batrani, cu Mihai Voropchievici. Ce se intampla incepand cu 7 noiembrie

VREMEA din batrani, cu Mihai Voropchievici. Noiembrie a debutat cu frig, nor si ceata. incepand cu 5 se ridica ceata, iar din 7 noiembrie se incalzeste. intre 9 si 13 avem.

La ce trucuri apeleaza Gheorghe Dinca in puscarie. Date oficiale despre monstrul din Caracal, direct de la cei care il pazesc

Avocatul familiei Melencu a dezvaluit ca Gheorghe Dinca, aflat in acest moment in spatele gratiilor, apeleaza la diferite trucuri in incercarea de a fi tratat preferential. Acesta a trimis mai multe petitii in care se plange de conditiile din inchisoare si anunta ca nu mai colaboreaza cu procurorii decat daca i se indeplinesc anumite dorinte.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )