Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

B1 B1,
Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Vremea va fi calduroasa, local caniculara si cu disconfort termic ridicat dupa-amiaza, indeosebi in regiunile vestice si sudice. in jumatatea de vest a tarii si la munte, cu precadere seara si noaptea. continuă pe B1

Alerta meteo! E cod portocaliu de vreme rea

Alerta meteo! E cod portocaliu de vreme rea. in intervalul 28 iulieora 18:00 -29 iulieora 06:00 in judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj si Dolj, vor fi perioade cu averse torentiale,.

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

Ramona Manescu, despre votul din Diaspora: Fac un apel sa se inscrie cat mai multi romani pe listele de vot. Este o cheltuiala in plus pentru statul roman

Ramona Manescu, noul ministru Externe si fost europarlamentar timp de 12 ani, a vorbit la Punctul De intalnire despre votul din Diaspora, subliniind ca dreptul de a vota al romanilor din Diaspora nu poate.

Dancila vorbeste despre protestele din 10 august si iti arata ca nu a inteles nimic

Protestul din 10 august 2018 este o pata neagra in istoria Romaniei, un moment terifiant in care mii de oameni au suferit teribil la mana jandarmeriei. Dancila crede totusi reactiile fortelor de ordine a fost justificata, pentru seamana cu o lovitura de stat. Din motive greu de inteles, Viorica Dancila a vorbit aseara la Digi .

Alerta METEO: Rasturnare de situatie, vremea se schimba RADICAL! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Ploile din ultimul timp ne-au dat serioase batai de cap, insa vremea se va incalzi treptat, joi, chiar daca valorile termice vor ajunge usor sub pragul normal pentru aceasta perioada a anului, relateaza.

Alerta meteo: Schimbari DRAMATICE ale vremii. Care sunt regiunile cele mai afectate

Weekendul acesta va fi extrem de calduros. in Capitala sunt anuntate temperaturi de 36 grade C, fara precipitatii. Buletinulmeteopentru acest sfarsit de saptamana aduce valori termice ridicate,.

Alerta meteo: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

Canicula continua sa isi faca simtita prezenta, vineri, pe intreg teritoriul tarii, chiar daca mercurul din termometre indica valori sub normalul acestei perioade, relateaza.

Hosu, DIICOT, despre ancheta din Cazul Caracal: Nu cred ca se putea mai mult decat atat, mergem pe toate pistele Este vorba despre o locatie foarte mare, trebuie luata la milimetru

Procurorul sef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, spune ca ancheta in cazul Caracal este dificila deoarece este vorba despre o locatie foarte mare care trebuie luata la milimetru. Nu cred ca se putea mai mult decat atat, mergem pe toate pistele, a afirmat Hosu, potrivit Mediafax.

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

Pavel Abraham, despre tragedia din Caracal: E vorba de un comportament intarziat al autoritatilor, de pregatirea celor care au actionat, de lipsa de experienta

Pavel Abraham, fostul inspector general al Politiei Romane, e de parere ca tragedia din Caracal s-a intamplat ca urmare a comportamentului intarziat al autoritatilor, care tine de pregatirea lor.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )