Libnet.ro
UNICEF

14:00

ALERTA METEO: Vremea rece se instaleaza in toata tara. Prognoza pentru finalul lunii

B1 B1,
ALERTA METEO: Vremea rece se instaleaza in toata tara. Prognoza pentru finalul lunii

Toamna isi intra in drepturi. Temperaturile au scazut, iar de saptamana viitoare sunt asteptate ploi in toata tara. Noaptea se vor inregistra si valori termice negative, iar izolat, la munte va ninge. continuă pe B1

ALERTA METEO: Frigul se instaleaza peste Romania. Temperaturile vor scadea drastic si vor aparea si primele ninsori

Vremea se va schimba radical odata cu inceputul saptamanii viitoare cand Romania va fi strabatuta de o masa uriasa de aer artic. Mai mult, in aceasta perioada ar putea aparea si primele ninsori, e.

Alerta METEO: Ciclonul polar ingheata toata Romania! Care sunt zonele cele mai lovite in weekend...

Iarna vine mai repede anul acesta. Un val de ger polar loveste Europa incepand de vineri. Potrivit severe-weather. eu. , nordul si vestul Europei vor inregistra scaderi ale temperaturilor incepand de vineri,.

Alerta meteo: Frig in toata tara si vant puternic. Pana cand tine vremea rea

Vremea se schimba radical de duminica seara. Frigul va pune stapanire pe toata tara, iar la munte se vor semnala precipitatii mixte.

Prognoza meteo in weekend. Ploi cu vant puternic vor cuprinde treptat toata tara

Vremea va fi frumoasa si calda in aproape toata tara, doar la munte dupa-amiaza vor aparea unele innorari temporare, insa sansele pentru producerea unor averse slabe de ploaie vor fi extrem de.

Informare meteo: Vremea se raceste accentuat de luni seara, temperaturile vor fi cu 8-10 grade sub normalul perioadei / Coduri galbene de vnt puternic pentru ziua de luni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica doua coduri galbene de intensificari ale vantului care vor fi valabile luni intre orele 02. 00 si 23. 00, dar si o informare prin care avertizeaza ca in aproape toata tara va avea loc, incepand de luni seara, o racire accentuata a vremii, care va duce temperaturile cu 8-10 grade sub normalul acestei perioade.

Aproape 30.000 de locuri de munca, disponibile in toata tara

478 de locuri de munca sunt disponibile in toata tara, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Prognoza meteo pentru octombrie: temperaturile scad brusc in toata tara si apar ploile

Vremea se va raci in majoritatea regiunilor perioada urmatoare, cea mai accentuata scadere a valorilor termice fiind asteptata pe parcursul saptamanii viitoare, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), publicata vineri, si valabila pentru intervalul 24 septembrie - 22 octombrie.

Alerta METEO: Ce se intampla cu vremea de saptamana viitoare e fara precedent! Zonele vizate...

Vremea se va schimba radical odata cu inceputul saptamanii viitoare cand Romania va fi strabatuta de o masa uriasa de aer arctic. Mai mult, in aceasta perioada ar putea aparea si primele ninsori, e.

Alerta METEO: Schimbare radicala a vremii! Care sunt zonele cele mai afectate...

Meteorologii au anuntat prognoza pentru perioada 24 septembrie 22 octombrie 2018. Acestia au precizat ca saptamana care urmeaza vine cu o racire accentuata si cu ploi abundente. Astfel, in perioada.

Alerta METEO: Schimbare RADICALA a vremii in Romania. Care vor fi regiunile cele mai afectate...

Meteorologii au actualizat previziunile pentru urmatoarea perioada, anuntand ploi in majoritatea regiunilor. Astfel, in Muntenia, pana sambata, 22 septembrie, vremea va fi frumoasa si calda. Valorile.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )