Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta la Paris: Luare de ostatici intr-o cladire din capitala Frantei(VIDEO)

B1 B1,
Alerta la Paris: Luare de ostatici intr-o cladire din capitala Frantei(VIDEO)

Mai multe persoane au fost luate ostatice marti intr-o cladire din arondismentul 10 din Paris, informeaza Le Figaro. Potrivit sursei citate, autorul luarii de ostatici este un barbat care ar avea probleme. continuă pe B1

Luare de ostatici ntr-o cladire din nordul Parisului / Agresorul a fost prins UPDATE

O luare de ostatici a avut loc marti dupa-amiaza intr-o cladire din nordul Parisulu. Autorul ar fi un barbat cu probleme psihice, potrivit presei franceze. Cei doi ostatici sunt in siguranta. UPDATE 21:20 Barbatul care luase doi ostatici a fost prins. El ar fi o persoana cu probleme psihice. Ostaticii sunt in siguranta, potrivit Le figaro. UPDATE 19:18 O alta ostatica, o femeie insarcinata, ar fi reusit sa fuga, potrivit Franceinfo si BFMTVUPDATE 18:54 Le Figaro anunta ca fortele BRI au inceput interventia, avansand lent in interiorul imobilului.

Luare de ostatici ntr-o cladire din nordul Parisului

O luare de ostatici este in desfasurare marti dupa-amiaza intr-o cladire din nordul Parisului, unde sunt prezente si fortele de interventie, a anuntat Politia, pe Twitter. UPDATE 18:54 Le Figaro anunta ca fortele BRI au inceput interventia, avansand lent in interiorul imobilului.

Luare de ostatici ntr-o cladire din nordul Parisului / Un ostatic ar fi fost eliberat

O luare de ostatici este in desfasurare marti dupa-amiaza intr-o cladire din nordul Parisului, unde sunt prezente si fortele de interventie, a anuntat Politia, pe Twitter. UPDATE 19:18 O alta ostatica, o femeie insarcinata, ar fi reusit sa fuga, potrivit Franceinfo si BFMTVUPDATE 18:54 Le Figaro anunta ca fortele BRI au inceput interventia, avansand lent in interiorul imobilului.

Ambasada SUA a emis o alerta cu privire la demonstratiile de sambata din Capitala

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti a postat pe site-ul sau o Alerta cu privire la demonstratiile care au loc sambata in Bucuresti.

Locuinte noi in sectorul 3 din Capitala

Firma SC Urban Arhitectural Management SRL este proiectantul general al unui nou imobil de locuinte, din sectorul 3 al Capitalei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )