Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alerta pentru cei care pleaca in concediu! Avertismentul dur al Politiei: Nu faceti asta!

Antena3 Antena3,
Alerta pentru cei care pleaca in concediu! Avertismentul dur al Politiei: Nu faceti asta!

Politia Romana atrage atentia asupra prevenirii infractiunilor de furt din locuinte. Achizitionarea unor sisteme de securitate care sa corespunda standardelor de securitate nu este un moft, ci o necesitate, avertizeaza Politia Romania. continuă pe Antena3

Vestea zilei pentru cei care au masini pe motorina si benzina. Totul se intampla acum la pompa

Anul acesta a adus o scadere a preturilor pentru motorina si benzina. Calculele pentru piata din Romania arata ca stam mai bine decat vecinii cand vine vorba de cost. Statisticile la.

Selly desfiinteaza sistemul de educatie romanesc: Cei care conduc invatamantul sunt si prosti si ticalosi

Vloggerul Selly Andrei Selaru) a publicat pe canalul sau un material video in care enumera toate hibele sistemului de invatamant romanesc: Cei care conduc invatamantul sunt fie prosti, fie ticalosi, spune Selly, care a sustinut examenul de bacalaureat anul acesta, obtinand media 9,60.

Amenzi de la 1.000 la 20.000 de lei pentru romanii care incalca aceasta regula

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, proiectul de lege ce interzice orice fel de discriminare directa sau indirecta fata de un salariat, hartuire sau fapta de victimizare, bazata inclusiv pe criteriul de rasa, cetatenie, limba, culoare, trasaturi genetice, religie, origine sociala, sex, orientare sexuala, varsta sau handicap. Se dau amenzi de la 1. 000 la 20. 000 de .

Tataru: Nu as vrea sa sufere cei care ar vrea sa-si faca macar un minim concediu pentru ca altii nu participa la acest efort. Vor fi vazuti ca cetatenii unei tari cu transmitere accentuata

Romanii care ar vrea sa mearga in concediu in strainatate risca sa fie vazuti drept cetateni ai unei tari cu transmitere accentuata, din cauza cresterii numarului de cazuri de COVID-19 din ultimele zile, a declarat luni seara ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. La acest moment, accesul romanilor este restrictionat in cinci state europene, din cauza numarului in crestere de imbolnaviri din tara noastra.

InspiraTIFF cu Lucian Despoiu, despre marketing politic: Nu vrem sa amplificam mesaje populiste, mesaje care pleaca din ura

Lucian Despoiu, unul dintre primii antreprenori din digitalul romanesc, fondator si CEO al Majoritas, o companie internationala specializata in tehnologie si comunicare politica, discuta cu jurnalistul Mihnea Maruta despre mutarea campaniilor electorale in social media, noile tipologii de lideri si mentinerea la un nivel concurential pe piata globala. Majoritas a construit campanii politice pentru sase presedinti, opt prim-ministri - printre care si Aleksandar Vu269;ic, premierul Serbiei - si 20 de partide politice.

Retinuti pentru alba-neagra in statiunea Mamaia. Ce pedeapsa risca cei care incearca sa pacaleasca turistii in acest fel

Doi barbati, unul din Galati si altul din Dambovita, au fost retinuti de politistii constanteni dupa ce au practicat alba-neagra in statiunea Mamaia. Cei doi sunt cercetati pentru infractiunea de organizare de jocuri clandestine ale caror rezultate pot fi influentate prin dixteritatea manuitorului. Legea prevede o pedeapsa de 1 la 5 ani pentru cei care pacalesc turistii cu astfel de jocuri de noroc.

Comisia Europeana colaboreaza cu artistii internationali pentru a strange bani pentru vaccinuri: Shakira, Justin Bieber si Miley Cyrus, printre cei care se implica in lupta cu COVID-19

Un summit pentru colectarea de fonduri pentru vaccinuri impotriva noului coronavirus va fi deschis, sambata de presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Sefa Executivului comunitar va gazdui, alaturi de.

Iohannis, mesaj la comemorarea Pogromului de la Iasi: Gandurile noastre merg la cei care, nevinovati fiind, au fost exterminati in numele unei ideologii odioase

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia comemorarii Pogromului de la Iasi. Presedintele a amintit de actelele de cruzime din Iasi care servesc acum ca un angajament ferm de a lupta impotriva tendintelor extremiste care ameninta pacea sociala a societatii europene din zilele noastre. Seful statului a declarat ca in ziua de azi ura este mascata de antisemitism, xenofobiesi intoleranta.

Reguli noi pentru cei ce viziteaza Grecia. Ce conditii se impun turistilor de la 1 iulie

In contextul cresterii numarului de cazuri de coronavirus la nivel mondial, masurile restrictive ce vizeaza stoparea raspandirii virusului sunt inca in vigoare. Recent, noi reguli au fost anuntate pentru tu.

Lista tarilor din zona verde de coronavirus: cei care vin in Romania nu vor sta in izolare

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat lista tarilor din zona verde de coronavirus. Ea a intrat in vigoare in noaptea de luni spre marti, la ora 0,00. Persoanele care vin din aceste tari nu mai au obligatia izolarii la domiciliu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )