Libnet.ro
UNICEF

22:00

ALERTA in ROMANIA: Va avea loc O NOUA REVOLUTIE?! Sunt mai .... SEFUL PSD, Liviu Dragnea, tocmai a facut ANUNTUL!

B1 B1,
ALERTA in ROMANIA: Va avea loc O NOUA REVOLUTIE?! Sunt mai .... SEFUL PSD, Liviu Dragnea, tocmai a facut ANUNTUL!

In Bucuresti nu se va organiza vreun miting de sustinere a lui LiviuDragneasau a Guvernului, dar daca filialele judetene sau localevor sa organizezemitinguri, o pot face, conditia fiind ca. continuă pe B1

Vizita lui Tillerson in Romania a dat roade: Mihai Fifor anunta ca achizitia rachetelor Patriot va avea loc pana la sfarsitul anului

Vizita in Romania a secretarului de stat american, Rex Tillerson, a dat roade. Asta pentru ca ministrul Apararii, Mihai Fifor a anuntat joi, la Antena 3, ca achizitia rachetelor Patriot va avea loc.

Avertisment: Gheorghe Marmureanu anunta ca urmatorul mare cutremur in Vrancea va avea loc in 2040

In zona seismica Vrancea nu va avea loc un cutremur de mare magnitudine mai devreme de 2040-2041, a declarat profesorul Gheorghe Marmureanu, directorul onorific al Institutului National de Fizica a Pamantului, la Focsani, unde a participat la lucrarile Conferintei cu tema Seismicitatea din zona Vrancei.

Un mars al biciclistilor, dedicat comemorarii victimelor accidentelor rutiere, va avea loc, duminica, in Bucuresti

Un mars pe biciclete dedicat comemorarii victimelor accidentelor rutiere, dar si celor 8 biciclisti ucisi recent intr-un atac terorist la New York, va avea loc duminica, in Bucuresti cu ocazia Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere. Plecarea in mars se va face la ora 12. 15 din Parcul Izvor. Traseul este: Parcul Izor, strada Berzei, strada Buzesti, Piata Victoriei, Calea Victoriei.

Un fenomen astronomic spectaculos va avea loc vineri noapte

Unul dintre cele mai importante evenimente astronomice din aceasta perioada se va produce in aceasta saptamana, Pamantul urmand sa treaca prin traiectoria prafului cosmic lasat in.

Padurile din Romania primesc o noua sansa. Peste 20.000 de arbori au fost plantati in comuna Poieni-Solca din Suceava - VIDEO

Padurile din Romania primesc o noua sansa. Peste 20. 000 de arbori au fost plantati in comuna Poieni-Solca din Suceava pe o suprafata forestiera degradata. 100 de voluntari s-au alaturat proiec.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2345 seconds )