Libnet.ro
UNICEF

07:45

Alerta la Spitalul Militar Focsani. 20 de angajati au fost confirmati cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Alerta la Spitalul Militar Focsani. 20 de angajati au fost confirmati cu COVID-19

E alerta la Spitalul Militar Focsani, unde 20 de angajati din randul personalului medical si auxiliar sanitar au fost confirmati pozitiv cu coronavirus. continuă pe Antena3

UPDATE Spitalul Militar Focsani, inchis pentru dezinfectie generala. Doua persoane din randul personalului militar, depistate cu coronavirus

Spitalul Militar din Focsani a fost inchis, miercuri dimineata, pentru 48 de ore, pentru dezinfectie generala, dupa ce doua persoane din randul personalului medical si auxiliar au fost depistate cu coronavirus, a anuntat Ministerul Apararii. Potrivit presei locale, ar fi vorba despre o doctorita si despre o infirmiera.

Vesti bune de la Spitalul Militar. Cristian Gatu a fost operat cu succes

Operatia chirurgicala la care a fost supus joi Cristian Gatu, la Spitalul Militar din Bucuresti, in .

Surse: 22 de cadre medicale de la Spitalul Militar din Focsani, confirmate cu COVID-19. Unitatea sanitara este inchisa de miercuri

Numarul persoanelor care au fost testate este insa mult mai mare. Pana miercuri se stia ca doua cadre medicale au contactat noul virus.

inca 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar de Urgenta din Focsani au fost diagnosticati cu COVID-19

Alti 20 de angajati din randul personalului medical si auxiliar sanitar de la Spitalul Militar de Urgenta Dr. Alexandru Popescu din Focsani au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Potrivit.

inca 20 de cadre medicale de la Spitalul Militar de Urgenta din Focsani au fost diagnosticate cu COVID-19

Alti 20 de angajati din randul personalului medical si auxiliar sanitar de la Spitalul Militar de Urgenta Dr. Alexandru Popescu din Focsani au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Potrivit.

Spitalul Militar din Focsani se inchide 48 de ore, pentru dezinfectare. Toti bolnavii au fost externati

Inchiderea spitalului survine in contextul in care doua cadre medicale, un medic si o infirmiera, s-au infectat cu coronavirus.

Spitalul Militar de Urgenta din Focsani, inchis 48 de ore dupa ce doua cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19. Toti pacientii vor fi externati

Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca au fost diagnosticate cu noul coronavirus doua persoane din randul personalului medical si auxiliar sanitar de la Spitalul Militar de Urgenta Dr. Alexandru.

Doua cadre medicale, confirmate cu coronavirus la Spitalul Militar Foscani. Cladirea, inchisa pentru 48 de ore

Doua cadre medicale care lucrau intr-un dintre laboratoarele Spitalului Militar din Foscani au fost depistati cu coronavirus. Spitalul se va inchide pentru 48 de ore, pentru a fi efectuata dezinfectia.

Cristian Gatu a suferit un atac cerebral. Fostul mare handbalist e internat la Spitalul Militar din Capitala si va fi operat joi

Cristian Gatu 74 de ani) e internat la Spitalul Militar din Capitala, dupa ce a suferit un atac cerebral, potrivit GSP. El a efectuat un computer tomograf, in urma caruia i s-a descoperit un cheag de sange de.

Cum se pregateste Constanta pentru cresterea numarului de infectati cu coronavirus: spitalul militar mobil ar putea fi functional saptamana viitoare

Prefectul judetului Constanta, George Niculescu, a spus ca spitalul militar mobil ar putea fi functional de saptamana viitoare, insa nu s-a stabilit unde va fi amplasat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )