Libnet.ro
UNICEF

14:00

ALERTA! Un TERORIST a fost depistat pe teritoriul Romaniei: Anuntul de ultima ora al SRI

B1 B1,
ALERTA! Un TERORIST a fost depistat pe teritoriul Romaniei: Anuntul de ultima ora al SRI

Serviciul Roman de Informatii SRI) a depistat pe teritoriul Romaniei un cetatean irakian ce este suspectat de terorism. Acesta a fost capturat si expulzat de pe teritoriul tarii. Astazi, 2 august 2018,. continuă pe B1

Un barbat din Irak care avea legaturi cu o grupare terorista din Orientul Mijlociu a fost inlaturat de pe teritoriul Romaniei. Anuntul facut de SRI

Un cetatean irakian, aflat in legatura cu o grupare terorista din Orientul Mijlociu, a fost inlaturat de pe teritoriul Romaniei, a anuntat, joi, Serviciul Roman de Informatii SRI). Astazi, 2.

Actiune in forta a SRI! Terorist expulzat de pe teritoriul Romaniei

Anunt important facut de SRI. Un cetatean irakian, cel care se afla in legatura cu o grupare terorista din Orientul Mijlociu, a fost indepartat de pe teritoriul Romaniei. Masura a fost luata in.

A fost depistat tractoristul care a provocat accidentul cu zece raniti de langa Pogoanele. Era baut

Tractoristul implicat in accidentul de la Caltuna, in care au fost raniti zece oameni, a fugit de la fata locului. Barbatul acuzat ca a provocat evenimentul rutier a fost cautat toata seara de politisti. Cateva ore mai tarziu a fost identificat si adus la audieri, acesta fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )