Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA iN TIMIS! Primele imagini cu CRIMINALUL din Faget (VIDEO)

B1 B1,
ALERTA iN TIMIS! Primele imagini cu CRIMINALUL din Faget (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu criminalul din Timis. Barbatul a fost surprins de camerele de luat vederi de la un magazin din localitatea Temeresti. Pe imagini se vede cum Ionel Boldea loveste cu pumnii in usa. continuă pe B1

Criminalul din Faget a folosit o bata in timpul atacului si a lovit cinci persoane. Una dintre ele a fost ucisa, alta este in coma. O a sasea victima a fost lovita cu masina Atacatorul este in libertate

Tanarul din Faget si-a atacat victimele cu o bata, si nu cu un cutit, asa cum fusese anuntat initial. in total, barbatul, a lovit cu bata, cu pumnii si cu picioarele cinci persoane, dintre care una a fost ucisa in parc, iar a sasea victima a fost lovita cu masina. Atacatorul a reusit sa fuga, fiind cautat de catre politisti.

Acesta este criminalul din Faget care a injunghiat doi soti. Este urmarit in tot judetul Timis. Primele imagini de la locul atacului

Barbatul care a injunghiat doi soti miercuri dimineata si apoi a furat o masina cu care a lovit alti cinci oameni se numeste Ionel Boldea. Barbatul extrem de periculos este cautat in continuare de.

Criminalul din Faget, un tip extrem de violent, cu multe victime la activ: A sarit la mine si m-a lovit cu picioarele. Mi-a dat un picior de mi-a rupt nasul

Ionel Boldea, criminalul care a ucis un om in parcul central din orasul Faget in dimineata zilei de miercuri, 3 iulie, este cunoscut in zona drept un tip foarte violent. in 2017, l-a batut crunt pe un tanar din Faget.

Primele imagini din noul sezon Vocea Romaniei cu Horia Brenciu in locul Andrei. PRO TV a inceput filmarile

3, 2, 1si incepe Vocea Romaniei! Noul sezon al show-ului este pe roate, juratii au fost decisi, concurentii au inceput sa isi dea coate, iar platoul se sterge de praf chiar in acest moment. Primele imagini din noul sezon Vocea Romaniei Au aparut primele imagini din sezonul 9 al concursului de muzica Vocea Romaniei. Echipa .

Imagini exclusive cu criminalul din Timis care a socat tara

In imaginile suprinse de catre o camera de supraveghere, Ionel Boldea arunca bicicleta furata de la cei doi soti, pe care i-a injunghiat in centrul orasului Faget si incearca sa intre cu forta intr-o.

VIDEO Suspectul cautat de politistii din Timis, surprins in imagini imediat dupa crima din Faget

Suspectul crimei produse miercuri dimineata a fost surprins in imagini imediat dupa ce i-a atacat pe cei doi soti in localitatea Faget din judetul Timis, relateaza Mediafax. Aproximativ 200 de politisti sunt mobilizati pentru prinderea lui, fiind instituite filtre in patru judete.

VIDEO Primele imagini din drona cu intreg ciotul de autostrada care va lega Romania de Ungaria in apropiere de Oradea. Ungurii vor termina autostrada lor mai devreme

Langa Oradea, de la Biharia la Bors, sunt in lucru in prezent 5,3 km de autostrada - practic capatul vest al celebrei autostrazi Transilvania. Tronsonul se va lega direct la reteaua maghiara de autostrazi, vecinii de la vest lucrand acum la finalizarea M4 planificata pentru inceputul lui 2020. Lucrarile pe partea romaneasca au inceput in acest an, mobilizarea constructorului e buna, iar prima filmare din drona cu intreg ciotul a fost realizata de curand.

Primele imagini din Tenet, noua trilogie a lui Christopher Nolan, dupa The Dark Knight

Christopher Nolan este unul dintre cei mai buni regizori din toate timpurile, iar performanta sa dupa filme precum The Dark Knitght, Inception sau Dunkirk ii ofera o flexibilitate sporita, cand.

Imagini cutremuratoare din Vrancea. O femeie a fost batuta si injunghiata, in plina strada

O femeie a fost batuta crunt de mai multe persoane, femei si barbati, miercuri seara, pe bulevardul Unirii din Focsani. Conform unor surse, femeia a ajuns la spital, dupa ce a fost preluata de o ambulanta.

Deficitul pe primele cinci luni din 2019, anualizat, a crescut exploziv, cu 80%

Bugetul consolidat a incheiat primele cinci luni ale anului cu un deficit de 14,7 miliarde de lei, a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )