Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alerta in Toronto. O duba a intrat in pietoni: mai multe victime

Antena3 Antena3,
Alerta in Toronto. O duba a intrat in pietoni: mai multe victime

O duba a intrat in pietoni, pe o strada din orasul canadian Toronto. Potrivit Politiei, au fost ranite aproximativzecepersoane, insa nu se stie momentan cat de grav. Populatia a fost sfatuita. continuă pe Antena3

Alerta in Toronto. O duba a intrat in pietoni: doua persoane au murit. Soferul a fost retinut de politie

O duba a intrat in pietoni, pe o strada din orasul canadian Toronto. Potrivit Politiei, au fost ranite aproximativzecepersoane, insa nu se stie momentan cat de grav. Populatia a fost sfatuita.

O duba a intrat in multime in Toronto, Canada. Mai multe victime VIDEO

Mai multi trecatori au fost loviti de o duba in Toronto, anunta politia canadiana. Incidentul a avut loc intr-o intersectie aglomerata, cel mult 10 persoane fiind ranite. Duba a disparut apoi duoa.

O duba a intrat in multime in Toronto, Canada. Doi morti si mai multi raniti VIDEO

Mai multi trecatori au fost loviti de o duba in Toronto, anunta politia canadiana. Incidentul a avut loc intr-o intersectie aglomerata, cel mult 10 persoane fiind ranite. Duba a disparut apoi duoa.

Accident grav la iesirea din Timisoara. Un microbuz s-a ciocnit puternic cu un autoturism: mai multe victime

Sapte persoane au fost ranite intr-un accident produs luni la iesirea din Timisoara spre Lugoj, pe DN6, in urma coliziunii dintre un microbuz inmatriculat in Dolj si un autoturism, a declarat purtatorul de.

Un barbat care a atacat mai multe femei in lifturile blocurilor din Capitala a fost capturat noaptea trecuta. Individul actiona in Sectorul 2

Un barbat suspectat de tentativa de viol si talharie a fost capturat la doar sase ore dupa ce a atacat o tanara de 22 de ani pe care a incercat sa o violeze in liftul unui bloc din Sectorul 2. Individul este suspectat de mai multe astfel de atacuri. El a fost retinut, iar la aceasta ora se afla in fata judecatorului care va decide daca emite pe numele lui un mandat de arestare preventiva.

Straniul caz al barbatului din Maramures care s-a intalnit cu fata padurii de mai multe ori. Ce a vazut mama barbatului intr-o zi

Profesorul Dan Farcas a fost invitatul Mirelei Voicu in emisiunea Voi cu Voicu. Specialistul a povestit straniul caz al barbatului din Maramures, care s-a intalnit cu fata padurii de mai multe.

Investitorii straini i raspund sefului PSD: Cele mai multe dintre efectele economice negative reclamate recent de politicieni sunt rezultatul legislatiei adoptate fara o fundamentare economica

Cele mai multe dintre efectele economice negative reclamate recent de politicieni sunt rezultatul legislatiei adoptate fara o fundamentare economica prin studii de impact ce le-ar fi putut anticipa. FIC si intreg mediul de afaceri au recomandat constant realizarea unor astfel de studii si ne exprimam in continuare deschiderea sa contribuim la acestea, se arata intr-un comunicat transmis vineri de Consiliul Investitorilor straini. Reactia investitorilor straini vine la doar cateva ore dupa ce Liviu Dragnea a spus ca majorarea inflatiei este generata si de aceste companii cu capital strain care au majorat preturile cand au observat ca s-au marit veniturile romanilor.

Dovezile care arata caangajatii aeroporturilor stiu mai multe despre noi decat credem

Aeroporturile sunt simtite, de multe ori, ca tari straine de sine statatoare, cu propriul set de reguli si doar oamenii care lucreaza acolo stiu cum merg lucrurile de fapt. Analizeaza comportamentele - in.

Primarul Gabriela Firea vrea mai multe terase si restaurante n parcurile monument istoric din Capitala - Cismigiu, Herastrau, Carol

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat vineri ca se cauta solutii pentru desfasurarea de activitati de alimentatie publica in anumite zone din parcurile monumente istorice: Cismigiu, Herastrau, Carol. Asta in conditiile in care in ultimii 15 ani majoritatea constructiilor wc-uri, chioscuri, terase) din cele mai importante parcuri bucurestene - Cismigiu, Herastrau, Carol, Tineretului, Lumea Copiilor - au fost vandute de Primariile de sector pe sume de nimic, iar in locul lor au aparut restaurante de lux si terase care au crescut de la an la an.

Vlad Cosma, audiat ca martor in dosarul lui Sebastian Ghita: Am avut mai multe indentitati

Vlad Cosma este audiat ca martor in dosarul lui Sebastian Ghita, vineri dimineata, la ICCJ. Au fost citati mai multi martori protejati, cred ca cinci sau sase. intrucat eu nu mai stiu numele pe care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )