Libnet.ro
UNICEF

21:30

ALERTA: Un UCIGAS a evadat in urma cu putin timp! Politia cere AJUTORUL populatiei pentru localizarea criminalului (FOTO)

B1 B1,
ALERTA: Un UCIGAS a evadat in urma cu putin timp! Politia cere AJUTORUL populatiei pentru localizarea criminalului (FOTO)

E alerta in Vrancea dupa ce un detinut din Penitenciarul Focsani, condamnat pentru omor, a evadat, vineri dupa-amiaza, de la punctul de lucru de la Golesti, scrie Ziarul de Vrancea. continuă pe B1

Cutremur insemnat in Romania, in urma cu putin timp. Cate grade a avut seismul si unde s-a produs

Un cutremur puternic s-a produs in Romania, in cursul zilei de vineri. Seismul a avut loc in judetul Vrancea, la adancimea de 129 de kilometri, fiind resimtit de cetateni in jurul orei 02:11. Ce au spus specialistii si cate grade pe scara Richter a avut? Cutremur puternic in Romania! Un seism a avut loc in .

Alexandru Darie a murit! Vestea trista a fost anuntata in urma cu putin timp

Regizorul Alexandru Darie 60 de ani), managerul Teatrului Bulandra, a murit. Actorul suferea de ciroza si a fost internat in stare grava la Spitalul Fundeni din Bucuresti, sub stricta supraveghere a medicilor. Colectivul Bulandra i-a fost alaturi in toata aceasta perioada. Alexandru Darie a murit Alexandru Darie a murit miercuri, 18 septembrie. Fiul actorului Iurie .

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )