Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA in Viena! Doi barbati au iNJUNGHIAT mai multi oameni. Politia l-a PRINS pe unul dintre atacatori

B1 B1,
ALERTA in Viena! Doi barbati au iNJUNGHIAT mai multi oameni. Politia l-a PRINS pe unul dintre atacatori

UPDATE:Patru persoane au fost grav ranite in urma a doua atacuri cu cutitul petrecute la Viena, unul dintre atacatori a fost arestat. Un barbat inarmat a atacat o familie cu un cutit. Persoanele au fost. continuă pe B1

ALERTA in Viena! Un barbat a iNJUNGHIAT mai multi oameni. Politia iL CAUTA pe atacator

Cel putin trei persoane au fost ranite, dupa ce un barbat a atacat cu cutitul mai multi trecatori intr-un cartier din Viena, Austria, atacul avand loc langa parcul Prater. Atacatorul este cautat de.

Mai multi oameni s-au oferit VOLUNTARI pentru a fi injectati cu paraziti mortali

Un numar de 17 persoane s-au oferit voluntariin cadrul unui studiu medical, fiindu-le injectati viermi paraziti care provoaca schistosomiaza. Boala este mortala si provoaca leziuni grave organelor.

Doi barbati, cercetati penal pentru infractiuni rutiere. Unul dintre ei, prins baut si fara permis la volan

Politistii calaraseni cerceteaza doi barbati pentru savarsirea de infractiuni la regimul rutier. Pe 6 martie, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Ulmeni au depistat un tanar, de 21 de ani, din comuna Chirnogi, judetul Calarasi, in timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, desi nu detinea permis si consumase alcool.

O noua practica sexuala are tot mai multi adepti, inclusiv in Romania

Ati auzit de pansexualitate sau de demisexualitate ai auzit? Acest fenomen capata din ce in ce mai multi adepti. Demisexualitatea reprezinta atractia fizica, sexuala, fata de un partener, doar in prezenta.

Atac la Viena. Mai multi raniti

Cel putin trei persoane au fost ranite grav dupa un atac petrecut in aceasta seara in capitala Austriei, Viena, informeaza presa internationala. Un barbat care nu a fost prins a atacat brusc cu un cutit ma.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )