Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alex Bodi, mesaj subtil pentru contestatari. Afaceristul a fost extrem de profund

Playtech Playtech,
Alex Bodi, mesaj subtil pentru contestatari. Afaceristul a fost extrem de profund

Aceasta perioada nu este chiar roz pentru Alex Bodi, insa milionarul este ferm convins ca va trece peste toate acestea si ca va iesi nevinovat. Omul de afaceri le-a dat o replica celor care ii doresc raul. Alex Bodi, mesaj subtil pentru contestatari Alex Bodi, fiind un personaj foarte controversat in ultima vreme, nu a . continuă pe Playtech

Anda Adam, mesaj subtil pentru Oana Zavoranu. Cum a pus-o la punct pe bruneta

Intre Anda Adam si Oana Zavoranu a izbucnit un scandal de proportii, dupa ce actrita s-a lansat impotriva mai multor influencerite din Romania. Printre numele mentionate de Oana se afla si cel al artistei. Dupa ce a fost aspru criticata, Anda Adam i-a transmis un mesaj subtil Oanei Zavoranu printr-o postare in mediul online. Ce .

Alex Bodi, decizie radicala in timp ce este in pericol de puscarie. Fosta sotie tremura

Alex Bodi a ajuns din nou la tribunal, la inceputul lunii ianuarie, pentru a afla de la magistrati daca va ramane in arest la domiciliu sau se va reveni la arestul preventiv. Desi cu procesul amanat pentru cateva ore, deci cu suspansul la un nivel inalt, sperantele lui scazand treptat, afaceristul a rasuflat usurat in .

Alex Bodi, replica pentru Bianca Dragusanu dupa ce blonda a fost amenintata. Cuvintele sunt dureroase

Si daca i-a fost rostit numele, si-a facut aparitia. Bianca Dragusanu a depus plangere la Politie, marti seara, dupa ce un individ a amenintat ca le va agresa pe ea si fiica acesteia. Printre primele intrebari ale jurnalistilor aflati la fata locului s-a numarat una legata de o posibila pista pe care ar merge blondina.

Bianca Dragusanu a confirmat ca se marita: Da, a treia oara e cu noroc. Cum l-a desfiintat pe Alex Bodi

Bianca Dragusanu a confirmat totul! Vedeta a adus mai multe detalii curiosilor despre cum a mers viata ei in ultima perioada si despre starea ei de spirit. Fosta asistenta pacatoasa radiaza de fericire, iar multi asteptau sa vada motivul. Iata ce a spus Bianca! Bianca Dragusanu a confirmat ca se marita! Ce spune vedeta despre .

Mihai Morar, mesaj manifest pentru milioane de romani. Ce a spus despre vaccinare

In plina campanie de promovare a vaccinului anti-COVID-19 sunt inca multi romani care nu au incredere in ser si care sustin ca vor refuza administrarea acestuia. Pe de alta parte, unele dintre vocile societatii, in speta persoanele publice, se arata deschise in a-l face. Printre ele, si Mihai Morar. Prezentatorul a venit cu un punct .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )