Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alex Bodi, prima reactie dupa ce ar fi batut-o pe Bianca Dragusanu. Confirma sau infirma scandalul?

Playtech Playtech,
Alex Bodi, prima reactie dupa ce ar fi batut-o pe Bianca Dragusanu. Confirma sau infirma scandalul?

Bianca Dragusanu si Alex Bodi surprind din noude data asta cu un conflict. Dupa despartiri si impacari care si-au pierdut deja sirul, Alex Bodi a fost surprins intr-un moment socant. Acesta ar fi batut-o pe fosta sotie a lui Victor Slav dupa ce i-ar fi gasit niste conversatii pe o retea de socializare cu altcineva. continuă pe Playtech

Darren Cahill, PRIMA REACTIE dupa reluarea colaborarii cu Simona Halep: Renunti la desert de anul viitor (VIDEO)

Darren Cahill aavut , vineri, o prima reactie dupa ce a revenit in echipa Simonei Halep. Abia astept 2020, Simona Halep. Asta inseamna ca renunti la desert de anul viitor, corect?, a scris.

Tariceanu, prima reactie dupa excluderea membrilor ALDE: S-au vandut pentru o functie! Au tradat partidul

Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca excluderea membrilor ALDE a fost legala, dar si ca decizia a venit ca urmare a unei nevoi de a lua o hotarare. Decizia de excludere a fost luata conform statutulu.

Alex Bodi RUPE TACEREA! A STRANS-O SAU NU DE GAT pe Bianca Dragusanu in parcarea de la club?! Dezvaluiri SOCANTE

Alex Bodi a reactionat dupa ce presa de scandal a scris ca ar fi agresat-o pe sotia sa, Bianca Dragusanu, in parcarea unui club.

Klaus Iohannis, o prima reactie astazi, la ora 17.00, dupa noile propuneri de ministri trimise de Viorica Dancila.

Presedintele Klaus Iohannis va avea o prima reactie dupa noile propuneri de ministri trimise de premier. Seful statului va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, la ora 17. 00, fiind de asteptat ca presedintele sa respinga si noile propuneri de ministri si sa ii ceara din nou Vioricai Dancila sa mearga in Parlament pentru votul de incredere.

Viorica Dancila, reactie dupa ce Melescanu a fost votat presedintele Senatului

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului. Dancila acuza un grup restrans din ALDE pentru iesirea de la guvernare si le intinde o mana.

Bianca Dragusanu a ramas cu urme, dupa ce Alex Bodi a batut-o intr-o parcare. Ce se vede pe aceasta filmare

Bianca Dragusanu a ramas cu urme, dupa ce Alex Bodi a batut-o intr-o parcare din Bucuresti. Vedeta s-a filmat si a distribuit videoclipul pe retelele de socializare, iar fanii au observat cateva vanatai pe corpul ei. Inainte de incident, Bianca a postat un mesaj care a dat de banuit ca avea sa se intample ceva .

Din pacate, trupul Biancai Dragusanu A CEDAT! TRAGEDIE in lumea mondena: Vedeta a fost BATUTA CU BESTIALITATE si...

Pe Bianca Dragusanu o stie o tara intreaga, mai ales relatiilor ei cu barbati celebri, de la Catalin Botezatu, Victor Slav si pana la Alex Bodi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )