Libnet.ro
UNICEF

16:45

Alex Bodi nu sufera dupa Bianca Dragusanu. A aparut deja in bratele altei femei

Playtech Playtech,
Alex Bodi nu sufera dupa Bianca Dragusanu. A aparut deja in bratele altei femei

Alex Bodi a dat-o uitarii pe celebra lui fosta sotie. Afaceristul a inlocuit-o la scurta vreme dupa ce au anuntat din nou o despartire. Barbatul a aparut deja in bratele altei femei. Cine este? Alex Bodi, in bratele altei femei la scurta vreme de despartirea de Bianca Dragusanu Alex Bodi si-a asumat relatia cu cea . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu pleaca din tara. Decizia fara precedent dupa despartirea de Alex Bodi

Povestea de dragoste dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi a ajuns la final. Mai ales dupa ce acesta a decis sa se indrepte spre Daria Radionova. Telenovela a luat sfarsit, iar Bianca a decis sa lase totul in urma, definivit. Bianca Dragusanu pleaca definitiv in Dubai Dupa multele scandaluri si batai, Bianca Dragusanu se pare .

Cu cine s-a intalnit Bianca Dragusanu in Dubai. Ce plan a pus la cale dupa despartirea de Alex Bodi

Bianca Dragusanu a avut o intalnire secreta in Dubai, la scurta vreme dupa ce a anuntat o noua despartire a cuplului. Cu cine s-a vazut fosta asistenta de televiziune si ce pune la cale? Bianca Dragusanu, intalnire secreta in Dubai. Ce pune la cale vedeta? Bianca Dragusanu s-a despartit din nou de Alex Bodi, iar .

EXCLUSIV Bianca Dragusanu incearca sa il santajeze pe Alex Bodi. De ce blonda nu poate recunoaste ca o bate pana cade lata!

Bianca Dragusanu incearca sa il santajeze pe Alex Bodi. Blondina i-a transmis fostului sot ca va merge la politie cu certificatul medico-legal, dar el i-a transmis ca o sfatuieste sa isi cantareasca bine fiecare pas. Bianca Dragusanu incearca sa il santajeze pe Alex Bodi Cea mai cunoscuta telenovela din showbiz, cea dintre Bianca Dragusanu si .

EXCLUSIV Amor ca in telenovele! Cum au incercat Alex Bodi si rusoaica lui sa o insele pe Bianca Dragusanu: S-a prefacut ca le face jocul! Ce a urmat

Detalii halucinante din trio-ul anului ies la iveala. Fostul sot al Biancai Dragusanu ar fi incercat sa o pacaleasca pe blondina apeland chiar la rivala de moarte a acesteia. Alex s-a folosit de Daria ca sa o convinga pe Bianca de iubirea lui Relatia dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi pare sa se fi terminat .

Cum arata amanta lui Alex Bodi. De cand se iubesc, de fapt. Bianca Dragusanu va innebuni

S-a aflat cine i-a mai incalzit sufletul afaceristului in timpul relatiei cu Bianca Dragusanu. De cand se iubesc si cum arata femeia care i-a pus sufletul pe jar lui Alex Bodi? Detalii despre idila secreta. Detalii despre amanta lui Alex Bodi. Cum arata si de cand se iubesc? Desi a negat de cele mai multe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )