Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alex Milcev, EY: Tranzactionarea cripto-monedelor - o piata mult prea mare pentru a ramane in afara legislatiei fiscale

Hotnews Hotnews,
 Alex Milcev, EY: Tranzactionarea cripto-monedelor - o piata mult prea mare pentru a ramane in afara legislatiei fiscale

Bitcoin, cripto-monede. Pentru unii un hobby, pentru multi inca o idee abstracta, iar pentru altii o solutie rapida de a castiga bani. Insa, pentru cei ce au vazut dincolo de o simpla aplicatie pe telefon, este deja de cativa ani un subiect de interes, un concept aflat intr-o continua expansiune. Ceea ce inca nu se discuta in forum deschis este modalitatea de impozitare. Multi utilizatori prefera o abordare simplista: nu este o moneda reglementata, prin urmare nu vorbim de un venit recunoscut de autoritatile fiscale, prin urmare nu am de ce sa platesc taxe. continuă pe Hotnews

Alex Milcev, EY: Tranzactionarea criptomonedelor - o piata mult prea mare pentru a ramane in afara legislatiei fiscale

Criptomonedele nu mai sunt o enigma pentru multi dintre romani, o parte dintre acestia inregistrand castiguri de pe urma fluctuatiilor semnificative. Lipsa metodelor de impozitare a acestor castiguri nasc o serie de polemici in randul autoritatilor la.

Milcev, EY: Tranzactionarea cripto-monedelor o piata mult prea mare pentru a ramane in afara legislatiei fiscale

Bitcoin, cripto-monede. Pentru unii un hobby, pentru multi inca o idee abstracta, iar pentru altii o solutie rapida de a castiga bani. insa, pentru cei ce au vazut dincolo de o simpla aplicatie pe telefon, este deja de cativa ani un subiect de interes, un concept aflat intr-o continua expansiune. Ceea ce inca nu se discuta in forum deschis este modalitatea de impozitare, scrie intr-o opinie Alex Milcev, Partener EY Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )