Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alex Velea, Antonia si cei doi copii, depistati cu Covid-19

Adevărul Adevărul,
Alex Velea, Antonia si cei doi copii, depistati cu Covid-19

Virusul Covid-19 nu tine cont de talent sau frumusete. Alex Velea, Antonia si cei doi copii ai lor au avut coronavirus, acestia manifestand forme usoare ale bolii. continuă pe Adevărul

Alex Velea, Antonia si cei doi copii, infectati cu COVID-19. Parintii cantaretului, in pericol

Alex Veleas-a infectat cu COVID-19, alaturi Antonia, cei doi baieti pe care ii au impreuna, dar si de parintii lui. Invitat in emisiunea Xtra Night Show, Alex Velea a povestit problemele de sanatate.

Antonia a avut virusul covid. Ce a povestit Alex Velea, simptomele celor doi

Antonia a avut coronavirus. Cel care a dezvaluit acest lucru a fost chiar partenerul artistei. Ce spunea Alex Velea despre simptomele pe care le-au avut cei doi artisti. Antonia a avut coronavirus Antonia si Alex Velea impreuna cu cei doi copii ai lor, dar si alti membri din familie au fost infectati cu Covid-19. Artistul .

Antonia si Alex Velea au anuntat cand se casatoresc: Nu mai vrem concubinaj

Fanii celebrului cuplu sunt in extaz! Antonia si Alex Velea au anuntat cand urmeaza sa se casatoreasca. Vedetele se iubesc deja de ani buni si au doi copii impreuna. Cand va avea loc evenimentul si ce au decis solistii? Antonia si Alex Velea se casatoresc. Vedetele vor sa faca pasul cel mare Nunta si botezul .

Geanina Ilies, impreuna cu iubitul secret. Primele imagini cu cei doi (exclusiv)

Daca pana recent nu s-a mai stiut nimic despre ea, acum au aparut noi ipostaze cu Geanina Ilies. Daca in 2011 divorta, cu scandal de Irinel Varga, fosta prezentatoare PRO TV, traieste astazi o frumoasa poveste de dragoste. A vorbit la un moment dat de barbatul din viata ei, dar nimeni nu stia despre cine .

UPDATE Doi copii au fost raniti intr-un accident. Micutii se aflau intr-un tractor care s-a rasturnat

Doi copilasi cu varste de un an si opt luni, respectiv, de opt ani, au fost raniti in urma unui accident mai putin obisnuit.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )