Libnet.ro
UNICEF

16:46

Alex Velea si Antonia si-au indeplinit VISUL! CUM ARATA VILA in valoare de 500.000 de euro in care s-au mutat! (FOTO)

B1 B1,
Alex Velea si Antonia si-au indeplinit VISUL! CUM ARATA VILA in valoare de 500.000 de euro in care s-au mutat! (FOTO)

Alex Velea si Antonia si-au cumparat prima lor casa. Anul 2019 a fost unul fenomenal pentru ei, iar investitia au facut-o cu banii din concerte si emiuni tv, potrivit click. ro. continuă pe B1

Alex Velea si Antonia, vila de 500.000 de euro. Unde si-au luat casa cei doi artisti

Faptul ca Antonia si Alex Velea fac unul din cele mai indragite cupluri de la noi, este lucru cert. O alta certitudine este si faptul ca, atat Anotnia, cat si Alex Velea, au o cariera muzicala prolifica. Alex Velea si Antonia, vila de 500. 000 de euro Toate lucrurile le merg bine, atat pe plan profesional, .

BOMBA in showbiz! Antonia si Alex Velea au spart TOTI BANII! Si-au luat o VILA DE VIS! (GALERIE FOTO)

Antonia si Alex Velea si-au cumparat, recent, o vila superba cu vedere spre lac si care seamana leit cu Sala Polivalenta din Capitala.

I-a dat de gol pe Alex Velea si Abi Talent. Politicianul care a dezvaluit adevarata relatie dintre cei doi dusmani

Recent, Abi Talent a intrat in niste rafuieli cu celebrul Alex Velea. Ajuns nu tocmai la apogeul industriei din care face parte, Abi Talentle-a povestit fanilor, pe Instagram, despre o intamplare care ii are ca personaje pe el si Alex Velea. Baiatul a spus ca s-a intalnit cu Velea, intr-un centru comercial, iar cel din .

ABI ZBIR SAU ALEX VELEA LINO? SELLY, marele VINOVAT? Cate MII DE EURO a castigat fiecare din YOUTUBE (VIDEO)

Scandalulanului dintre Alex Velea, Andrei Zbir si Abi Talent continua. Niciunul dintre ei nu se lasa mai prejos. Alex Velea chiar a si scos o piesa in care il face praf pe Abi Talent. Vezi.

Madalin Voicu arunca BOMBA in scandalul momentului: DEZVALUIRI incredibile despre Abi Talent si Alex Velea! Nimeni nu s-ar fi gandit ca...

Rasturnare de situatie in cel mai mare scandal din showbizul autohton din ultima vreme. Madalin Voicu si-a exprimat parerea cu privire la disputa dintre Abi Talent si Alex Velea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )