Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alexandra Burke s-a cuplat din nou cu un fotbalist

Antena3 Antena3,
Alexandra Burke s-a cuplat din nou cu un fotbalist

Alexandra Burke este din nou indragostita. Despre cantareata se zvoneste ca s-ar fi cuplat cu fotbalistul. continuă pe Antena3

Electricitatea s-ar putea scumpi din nou, de la 1 ianuarie 2013

Lumina s-ar putea scumpi din nou, dupa ce Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Energie ANRE) a propus marirea tarifului pentru transportul energiei electrice cu aproximativ 10%, de la 1 ianuarie 2013. Daca.

SOCAR, din nou interesata de Oltchim

Compania azera SOCAR ar fi, din nou, interesata de Oltchim, sustin surse apropiate situatiei.

Andrei Serban: Marga, din nou FASCINAT de Uniunea Sovietica?.

Regizorul Andrei Serban se intreaba daca Andrei Marga, presedintele Institutului Cultural Roman, este cel pe care l-a cunoscut sau un altul, din nou fascinat de Uniunea Sovietica si de stahanovismul anilor 50. Intr-un interviu acordat Revistei 22, Serban povesteste: Cat despre domnul Marga, l-am cunoscut cu ani in urma la Cluj, fiind invitat chiar de domnia sa pentru a-mi inmana titlul Doctor Honoris Causa la Universitatea Babes-Bolyai. Am petrecut o seara agreabila impreuna, am vorbit .

Lider PSD Covasna: Premierul Ungariei s-a amestecat din nou in politica interna din Romania.

Presedintele PSD Covasna, Horia Grama, considera ca premierul Ungariei, Viktor Orban, s-a amestecat din nou in politica interna din Romania, prin cererea adresata liderului PCM sa infiinteze un Institut pentru Strategia Nationala, gestul nefiind in spiritul bunelor relatii dintre cele doua state, informeaza Mediafax. Deputatul Horia Grama a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca premierul Ungariei, Viktor Orban, se amesteca din nou in politica interna a Romaniei prin propunerea pe .

Fanii U Cluj, din nou in strada.

Dupa anuntul managerului Universitatii Cluj, Anamaria Prodan, de revenire la formatia pe care a parasit-o pentru cateva zile, fanii sepcilor rosii au organizat un nou miting impotriva conducerii echipei. Desi liderii suporterilor sperau la o prezenta destul de numeroasa, doar aproximativ 500 de suporteri s-au strans pe bulevardul Eroilor din centrul orasului, in jurul orei 17:30. Dupa ce au scandat minute in sir impotriva Anamariei Prodan, a actionarului majoritar, Ioan Marginean, precum si .

Micii Olimpici ai Cinematografiei pentru copii, din nou pe covorul rosu.

Asa cum la sport sau la matematica tara noastra pregateste copii olimpici, iata ca si in domeniul filmelor pentru copii se poate atinge performanta. Dupa doua prezente remarcabile la Festivalul de Film de la Cannes, joi, 11 octombrie 2012, Scoala de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete a lansat cele mai recente 3 filme educative pentru copii, Aventurile Micilor Vedete la Castel, Micile Vedete la ferma Cocosu Rosu si Micile Vedete in gradina bunicului, la Cinematograful Movieplex, din .

New York se afla din nou pe lista tintelor teroriste

Numarul mare de evrei din New York poate transforma acest oras intr-o tinta a unui atac, eventual sponsorizat de Iran. Ray Kelly, seful NYPD, a avertizat ca un eventual conflict armat intre Israel si Iran ar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )