Libnet.ro
UNICEF

17:45

Alexandra Gatej, presedinte al CFR Calatori: Compania este intr-o situatie dificila care nu mai suporta amanare

Adevărul Adevărul,
Alexandra Gatej, presedinte al CFR Calatori: Compania este intr-o situatie dificila care nu mai suporta amanare

CFR Calatori, unul dintre colosii economiei romanesti, se afla intr-o situatie critica. Alexandra Gatej, presedintele Consiliului de Administratie al CFR Calatori, vorbeste intr-un interviu acordat Wall-Street. ro despre strategia prin care compania ar putea reduce datoriile istorice acumulate si sansele romanilor de a beneficia de o calatorie civilizata cu trenul in urmatorii cinci ani. continuă pe Adevărul

Alexandra Gatej, presedinte la CFR Calatori: Compania este intr-o situatie dificila care nu mai suporta amanare

CFR Calatori, unul dintre colosii economiei romanesti, se afla intr-o situatie critica din punct de vedere al lichiditatilor. Alexandra Gatej, presedintele Consiliului de Administratie al CFR Calatori si unul dintre managerii privati aflati la.

DEZBATERILE RL: Alexandra Gatej, presedinte C.A. ...

Alexandra Gatej, numita in aprilie 2013 presedintele C. Consiliul de Administratie) CFR Calatori S. , vorbeste in studioul Romania libera despre obiectivele pe care si le propune pentru eficientizarea functionarii CFR, datoriile istorice, strategiile pentru reducerea cheltuielilor, dar si despre provocarile pe care le are un manager venit din sistemul privat la conducerea unei companii cu capital de stat. Floare Comsea analizeaza alaturi de invitatii sai, oameni de afaceri sau persoane .

Semnal de alarma: de unde poate veni salvarea CFR Calatori, companie inecata in datorii

CFR Calatori, unul dintre colosii economiei romanesti, se afla intr-o situatie critica din punct de vedere al lichiditatilor. Alexandra Gatej, presedintele Consiliului de Administratie al CFR Calatori, vorbeste intr-un interviu acordat Wall-Street. ro.

Primul proiect pe fonduri europene din istoria CFR Calatori

CFR Calatori intentioneaza sa acceseze fonduri europene, pentru prima data in istoria companiei, valoarea proiectului fiind sub 20 de milioane de euro, a declarat pentru Wall-Street. ro Alexandra Gatej, presedintele Consiliului de Administratie al CFR.

CFR Calatori anunta reduceri la cumpararea in avans a biletelor de tren

Societatea Natonala de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori informeaza ca, incepand din 25 iunie, pasagerii pot beneficia de o reducere mai mare la cumpararea in avans a biletelor de tren, conform unui comunicat de presa.

Gruia Stoica, actionarul majoritar la CFR Marfa: Nu este intentia mea primordiala de a da oameni afara

CFR Marfa nu este o societate usor de adus la un nivel de profitabilitate si urmeaza sa luam niste decizii destul de grele, a declarat, joi, omul de afaceri Gruia Stoica, cel care controleaza compania Grup.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )