Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alexandra Macesanu, fotografie alaturi de Stefan Banica Jr. Imaginea care a isterizat internetul

Playtech Playtech,
Alexandra Macesanu, fotografie alaturi de Stefan Banica Jr. Imaginea care a isterizat internetul

Alexandra Macesanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca care a sunat la 112 si a spus ca este violata si sechestrata, apoi i-a fost frant destinul, s-a fotografiat alaturi de Stefan Banica JR. Alexandra Macesanu s-a fotografiat alaturi de Stefan Banica Jr. Alexandra Macesanu, o fata de 15 ani care a sunat la 112 spunand . continuă pe Playtech

Stefan Banica, fotografie cu Alexandra Macesanu: Am facut poza asta acum trei ani. E o tragedie de proportii. Sunt revoltat!

Stefan Banica a publicat pe contul personal de Facebook, o fotografie, unde se afla alaturi de una dintre victimele de la Caracal, Alexandra Macesanu. Artistul a adaugat alaturi de poza un mesaj in care se.

Mesajul lui Stefan Banica dupa ce a aparut poza cu el si Alexandra Macesanu: Am un sentiment profund de indignare, neputinta si amaraciune

Dupa ce in mediul online a inceput sa circule o poza cu Alexandra Macesanu 15 ani), una dintre fetele ucise in Caracal, si cantaretul Stefan Banica 51 de ani), artistul a transmis un mesaj prin care isi exprima revolta si indignarea in ceea ce priveste tragediile petrecute in Romania.

Ultima imagine cu Alexandra Macesanu in viata. Ce se observa in fotografia cu victima lui Gheorghe Dinca

Cu doua zile inainte ca Alexandra Macesanu sa fie rapita, mama fetei a postat o poza in care apar toti membrii familiei. in imagine, familia Macesanu se afla la biserica, iar pe chipul Alexandrei se observa linistea si starea de bine, sentimente pe care le are alaturi de cei dragi. Cum apare Alexandra Macesanu in .

Cum putea DIICOT sa o salveze pe Alexandra Macesanu

Ancheta din dosarul Caracala scos la iveala ca procurorul DIICOT care avea in lucru cazul de disparitie al Luizei avea la dosar o fotografie cu masina lui Gheorghe Dinca, imaginea fiind folosita pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )