Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alexandra Stan, declaratie surpinzatoare dupa ce a fost batuta de managerul ei: L-am iertat, stiu ca ii pare rau

Adevărul Adevărul,
Alexandra Stan, declaratie surpinzatoare dupa ce a fost batuta de managerul ei: L-am iertat, stiu ca ii pare rau

Dupa ce a tinut prima pagina a ziarelor cu scandalul bataii primite in plina strada de la managerul ei, Marcel Prodan, Alexandra Stan loveste din nou cu o declaratie socanta. continuă pe Adevărul

Caru' cu Vedete: Alexandra Stan, snopita in bataie! Accidentul a fost o inventie! Managerul meu m-a batut pana m-a bagat in spital; Anna Lesko, soferita-sexy. Cum isi arata decolteul la volan; Ilie Nastase s-a insurat a patra oara!

O noua despartire in showbizz! O cantareata super-cunoscuta i-a spus Adio! producatorului ei dupa trei ani de amor!Au trait una dintre cele. Radu Mazare, personaj de carnaval. Uite cum vrea primarul Constantei sa promoveze litoralul romanesc. Incepand cu 6 iulie, statiunea Mamaia.

Alaturi de Alexandra Stan Miscare de simpatie pe Facebook pentru vedeta batuta crunt de manager

Mai multe grupuri de sustinere au aparut pe Facebook in aceasta zi de luni, 17 iunie, care isi declara solidaritatea cu Alexandra Stan, vedeta batuta violent de managerul ei.

Alexandra Stan a refuzat sa depuna plangere penala impotriva managerului care a batut-o si a cerut sa ramana cu el la spital

Cantareata Alexandra Stan a fost batuta de managerul ei, Marcel Prodan, pentru ca si-ar fi cerut banii cuveniti dupa 6 luni de concerte, sustine tatal artistei. Totul a inceput de la bani, in.

Alexandra Stan a refuzat sa depuna plangere penala impotriva managerului care a batut-o: Am incercat sa ma sinucid. Zicea ca sunt sclava lui

Cantareata Alexandra Stan a fost batuta de managerul ei, Marcel Prodan, pentru ca si-ar fi cerut banii cuveniti dupa 6 luni de concerte, sustine tatal artistei. Totul a inceput de la bani, in.

Alexandra Stan, agresata de manager: Nu am avut niciun accident, el m-a batut pana m-a bagat in spital (FOTO)

Cantareata Alexandra Stan trece prin clipe de cosmar dupa ce a fost invinetita de managerul ei. Desi acesta anuntase duminica, pe pagina oficiala de Facebook a artistei ca aceasta a suferit un accident, se.

Alexandra Stan, agresata de manager: Nu am avut niciun accident, el m-a batut pana m-a bagat in spital (VIDEO)

Cantareata Alexandra Stan trece prin clipe de cosmar dupa ce a fost invinetita de managerul ei, Marcel Prodan. Desi acesta anuntase duminica, pe pagina oficiala de Facebook a artistei ca aceasta a suferit un.

CAZ SOCANT. O femeie a ajuns la spital, dupa ce a fost batuta cu BICIUL de un tanar.

O femeie a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral si entorsa de coloana cervicala dupa ce a fost batuta cu biciul de un tanar cu care intrase in conflict privind un teren, transmite Mediafax. Potrivit Politiei Judetene Suceava, o femeie in varsta de 67 de ani din comuna suceveana Fantanele a ajuns, luni, la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, cu traumatism cranio-cerebral, encefalie si entorsa de coloana cervicala. Femeia a declarat ca a fost agresata sambata seara, in timp ce se .

Talharie la Chirnogi. Angajata unui magazin, la un pas de moarte, dupa ce a fost batuta crunt de un individ

Angajata unui magazin din comuna Chirnogi a fost batuta cu bestialitate de un individ care a atacat-o chiar la locul de munca si i-a furat banii din incasari. Femeia se afla in stare grava, cu rani severe la cap, si primeste ingrijiri medicale intr-un spital din Capitala.

Talharie la Chirnogi. Angajata unui magazin, la un pas de moarte, dupa ce a fost batuta crunt de un individ pentru 450 de lei

Angajata unui magazin din comuna Chirnogi a fost batuta cu bestialitate de un individ care a atacat-o chiar la locul de munca si i-a furat banii din incasari: 450 de lei. Femeia se afla in stare grava, cu rani severe la cap, si primeste ingrijiri medicale intr-un spital din Capitala.

FOTO+ VIDEO. Cantareata Alexandra Stan, batuta de managerul ei.

Cantareata Alexandra Stan a ajuns la spital cu vanatai si echimoze, dupa ce ar fi fost batuta, potrivit tatalui acesteia, de managerul ei Marcel Prodan, pe marginea unui drum national din Constanta, potrivit Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, sambata, in jurul orei 19. 00, un echipaj al Politiei Rutiere care patrula pe drumul national ce leaga Constanta de localitatea Valu lui Traian a observat pe marginea soselei, in dreptul iesirii de pe Autostrada Soarelui, un .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )