Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alexandra, tanara de 15 ani data disparuta in Iasi, gasita in Dambovita

Adevărul Adevărul,
Alexandra, tanara de 15 ani data disparuta in Iasi, gasita in Dambovita

Adolescenta de 15 ani, din comuna Holboca, judetul Iasi, care a disparut de acasa luni, a fost gasita in judetul Dambovita, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, citat de presa locala. continuă pe Adevărul

Fata din Iasi data in urmarire generala, gasita la 400 de kilometri de casa. Unde se afla Alecsandra Iovita

Minora de 15 ani din judetul Iasi, data disparuta de familia sa dupa ce nu a mai raspuns la telefon parintilor, a fost gasita.

Locul in care a fost gasita Alecsandra, adolescenta de 15 ani, din Iasi, data disparuta luni

Adolescenta de 15 ani, din comuna Holboca, judetul Iasi, care a disparut luni de acasa,a fost gasita in judetul Dambovita, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie.

Mama minora cu doi copii bagata in spital de concubinul mai mare cu 15 ani. Tanara are 17 ani si este batuta frecvent

O adolescenta de 17 ani, mama a doi copii, a fost batuta crunt de concubinul acesteia, mai mare cu 15 ani. Barbatul s-a imbatat crunt, a devenit violent si a bagat-o efectiv in spital pe tanara mama. Este cercetat de politisti iar tanara va fi luata sub protectia statului.

Alexandra are 17 ani si miercuri a plecat de acasa impreuna cu iubitul ei. De atunci nimeni nu mai stie nimic de ea. Politia este in alerta

Alexandra are 17 ani si miercuri a plecat de acasa impreuna cu iubitul ei. De atunci nimeni nu mai stie nimic de ea. Politia a intrat imediat in alerta, iar fotografia ei a aparut deja pe siteul.

Copiii disparuti ai tarii. Cel mai vechi caz dateaza de acum 15 ani

Pe site-ul Politiei Romane 17 copii - 7 baieti si 10 fete - figureaza ca fiind disparuti. Cel mai vechi caz este cel al lui baietel care la momentul disparitiei avea doar 2 ani, iar de atunci au trecut 15 ani.

O tanara din Rusia, vedeta pe Instagram, a fost gasita moarta. Trupul ei a fost indesat intr-o valiza

Trupul Ekaterinei Karaglanova, o tanara rusoaica care se bucura de popularitate pe Instagram, a fost gasit in apartamentul ei din Moscova. Fata avea gatul taiat, iar trupul a fost gasit intr-o valiza. Corpul fetei era plin de taieturi de cutit, conform spuselor politiei, scrie Sky News.

EXCLUSIV Criminolog italian analizeaza apelurile Alexandrei la 112: O fata de 15 ani, rapita, violata si batuta e tratata cu o raceala dezarmanta Fetei i-a fost frica din primul moment ca nu va fi ajutata

Ursula Franco, medic si criminolog din Italia, a facut pentru HotNews. ro o analiza a apelurilor date de Alexandra Macesanu la 112. Ursula Franco a lucrat in Statele Unite si in Italia si a studiat cu doctorul Peter Hyatt, unul dintre cei mai importanti experti din lume in Analiza declaratiilor Statement Analysis, o tehnica israeliana de analiza a limbajului. Operatorii americani de la 911 sunt cei care il invita pe apelant sa nu inchida linia si fac tot posibilul ca sa-l linisteasca ca totul va fi bine.

Alerta generala in judetul Iasi. Doua adolescente de 14 si 15 ani au disparut de acasa si sunt date in urmarire

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au anuntat disparitia a doua adolescente care sunt cautate de familie din seara de luni, 29 iulie.

O tanara dupa ani de zile rupe tacerea: Mi-a fost frica si i-am spus sa se opreasca. Si nu s-a oprit ... asta a vrut el, asta a obtinut

O tanara si-a facut curajul si a marturisit un episod cumplit dupa ani de zile. La varsta de 32 de ani, tanara nu a mai suportat si a rupt tacerea. Mi-a fost frica si i-am spus sa se opreasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )