Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alexandra Ungureanu are probleme GRAVE de sanatate. Cantareata e disperata: Caut solutii!

B1 B1,
Alexandra Ungureanu are probleme GRAVE de sanatate. Cantareata e disperata: Caut solutii!

Alexandra Ungureanu are probleme grave de sanatate. indragita cantareataa declarat ca s-a retras o perioada din viata publica pentru a gasi o solutie pentru afectiunile de care. continuă pe B1

Madonna are probleme de sanatate. Artista a anulat mai multe concerte: Dureri coplesitoare!

Madonna, supranumita regina muzicii pop, are probleme de sanatate. Artista a anulat trei concerte din cadrul turneului sau din cauza durerilor pe care le descrie drept coplesitoare. Madonna are probleme de sanatate Madonna 61 de ani) este supranumita regina muzicii pop, castigatoare a sapte premii Grammy, laureata a doua Globuri de Aur si autoare de .

Motivul pentru care Florin Salam a fost internat urgent intr-un spital din SUA. Ce probleme de sanatate are

Cantaretul de muzica de petrecere a ajuns in grija medicilor, peste hotare, totul fiind confirmat si de catre sotia acestuia. Florin Salam a fost internat de urgenta in spital, avand probleme de sanatate. Situatia pare sa fie una cat se poate de serioasa, chiar grava ar putea sustine cei din anturajul acestuia, pentru ca artistul .

Facebook si Instagram au probleme grave de functionare! Conturile au luat-o razna

Utilizatorii Facebook, Instagram si Messenger au intampinat mari probleme de functionare in SUA si Europa, inclusiv in Romania. Problemele au inceput in jurul orei 16, cand utilizatorii au constatat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )