Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Arsinel a ajuns de urgenta la spital! Adevarul despre starea sa de sanatate

Antena3 Antena3,
Alexandru Arsinel a ajuns de urgenta la spital! Adevarul despre starea sa de sanatate

Alexandru Arsinel a ajuns de urgenta la spital. Maestrul a fost investigat imediat de medicii de la camera de garda care au decis sa-l interneze. Sanatatea marelui actor s-a agravat se pare dupa socurile. continuă pe Antena3

Alexandru Arsinel, dus de urgenta la spital

Alexandru Arsinel a fost dus de urgenta la Spitalul Municipal. Acesta a fost adus de o ambulanta si starea sa este evaluata de medici. in curs de actualizare.

Alexandru Arsinel, dus de urgenta la spital. Actorul se simte mai bine

Alexandru Arsinel a fost dus de urgenta la Spitalul Municipal. Acesta a fost adus de o ambulanta si starea sa este evaluata de medici. in curs de actualizare.

Alexandru Arsinel, transportat de urgenta la spital

Actorul Alexandru Arsinel a fost internat de urgenta la Spitalul Municipal din Capitala, informeaza Adevarul. Potrivit sursei citate, actorul este supus unor investigatii la camera de garda. Anul.

Actorul Alexandru Arsinel, internat la Spitalul Universitar din Capitala, este in stare stabila, pe sectia de Cardiologie

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase, este in stare stabila, fiind inca internat la Spitalul Universitar de Urgenta. Actorul este internat pe sectia de Cardiologie. Oficialii din spital vor face declaratii privind starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel la ora 13.

Alexandru Arsinel a fost transportat de urgenta la spital

Actorul Alexandru Arsinel, in varsta de 78 de ani, a fost internat de urgenta la Spitalul Municipal din Capitala.

Alexandru Arsinel: Astept o interventie la inima. S-au adunat cam multe

Actorul Alexandru Arsinel 78 de ani), care duminica a fost transportat de urgenta la spital, a anuntat ca este foarte probabil sa fie supus unei interventii la inima.

Actorul Alexandru Arsinel, internat la Spitalul Universitar din Capitala, este in stare stabila

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase, este in stare stabila, fiind inca internat la Spitalul Universitar de Urgenta.

Informatii confuze despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher, la patru ani de la accidentul de schi suferit

La aproape patru ani de la teribilul accident de schi suferit de Michael Schumacher, presedintele FIA, Jean Todt, a vorbit despre starea fostului pilot de Formula 1.

Primele declaratii ale lui Alexandru Arsinel dupa ce a ajuns la spital

Alexandru Arsinel 78 de ani) a fost internat duminica la Spitalul Universitar de Urgenta, dar asa cum nu i-a placut niciodata sa dramatizeze, nu a facut-o nici acum. Desi sunt cunoscute problemele lui de s?.

Mi-am luat RAMAS BUN de la COPII. ULTIMELE CUVINTE ale lui Alexandru Arsinel dupa ce a fost externat din spital

Alexandru Arsinel a ajuns de urgenta la Spitalul Universitar din Bucuresti, duminica, dupa ce a acuzat dureri toracice. Actorul a fost dus la spital de catre familie. Dupa cateva ore petrecute la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )