Libnet.ro
UNICEF

12:45

Alexandru Arsinel a demisionat din UNPR

Antena3 Antena3,
Alexandru Arsinel a demisionat din UNPR

Alexandru Arsinel a lasat de inteles ca a parasit si el 'corabia' PMP-UNPR, chiar inainte ca la 'timona' sa vina Traian Basescu. Nu, cred ca nu mai. continuă pe Antena3

Alexandru Arsinel si Cezara Dafinescu parasesc UNPR dupa fuziunea cu PMP. Dafinescu: Mi-au ajuns zece ani cu Traian Basescu

Dupa directorul Teatrului Masca Mihai Malaimare, si actorii Cezara Dafinescu si Alexandru Arsinel au parasit Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR), ca urmare a fuziunii prin absorbtie cu Partidul Miscarea Populara, potrivit News. ro. Dafinescu a declarat ca s-a inscris in partid la initiativa presedintelui de atunci Gabriel Oprea si a luat decizia de a parasi formatiunea pentru ca nu este pe aceeasi lungime de unda cu Traian Basescu - Mi-au ajuns zece ani cu Traian Basescu, a spus ea.

Actorii Cezara Dafinescu si Alexandru Arsinel parasesc UNPR. Cezara Dafinescu: Mi-au ajuns zece ani cu Traian Basescu

Actorii Cezara Dafinescu si Alexandru Arsinel parasesc Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR). Cezara Dafinescu spune ca s-a inscris in partid la initiativa presedintelui de atunci Gabriel Oprea si a luat decizia de a parasi formatiunea pentru ca nu este pe aceeasi lungime de unda cu Traian Basescu: Mi-au ajuns zece ani cu Traian Basescu.

Liga actorilor din UNPR paraseste corabia: Mihai Malaimare, Cezara Dafinescu si Alexandru Arsinel nu vor sa fie condusi de Traian Basescu

Trei retrageri din UNPR in mai putin de o saptamana, de la fuziunea partidului cu PMP-ul lui Traian Basescu. Mihai Malaimare, Cezara Dafinescu si Alexandru Arsinel au anuntat ca nu vor sa mai.

Actorul Mihai Malaimare si-a anuntat demisia din UNPR: Am fost un dobitoc!

Actorul Mihai Malaimare si-a anuntat demisia din UNPR, formatiunea la care aderase in 2015, printr-un mesaj postat pe Facebook in care critica adeziunea cu PMP. In urma cu ceva timp, din.

Mihai Malaimare a demisionat din UNPR: Am fost un dobitoc

Actorul Mihai Malaimare a decis sa paraseasca UNPR, partid in care s-a inscris anul trecut, in urma asocierii acestuia cu Partidul Miscarea Populara. Cu acest prilej, Malaimare si-a facut autocritica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )