Libnet.ro
UNICEF

10:45

Alexandru Arsinel a fost externat, dupa operatia de transplant de rinichi

Antena3 Antena3,
Alexandru Arsinel a fost externat, dupa operatia de transplant de rinichi

Alexandru Arsinel, supus unui transplant de rinichi, a fost externat. Actorul s-a recuperat aproape in totalitate si se simte bine. El i-a multumit cu lacrimi in ochi profesorului Mihai Lucan pentru felul in. continuă pe Antena3

VIDEO Alexandru Arsinel, externat dupa transplantul de rinichi. El va putea urca pe scena peste o luna

La doua saptamani dupa ce i-a fost transplantat un rinichi la Institutul de Urologie din Cluj, Alexandru Arsinel va fi externat astazi. El se va intoarce peste circa o luna pe scena cu o piesa noua. Maestrul a tinut sa multumeasca echipei de medici si familiei donatorului care i-au permis sa traiasca mai departe.

Alexandru Arsinel: Mi s-a dat o sansa la viata.

Actorul Alexandru Arsinel a fost externat, joi, de la Institutul de Urologie din Cluj-Napoca, unde a fost supus unui transplant de rinichi, informeaza Digi 24. Citeste si Actorul Alexandru Arsinel, in SPITAL de ziua lui Am batut la poarta acestui spital, mi s-a dat o sansa la viata si sunt fericit ca in Romania exista aceasta clinica, o adevarata oaza de speranta, cu o echipa de medici exceptionali, condusa de domnul profesor Lucan, a declarat actorul. Evolutia lui este mai neteda si mai .

Alexandru Arsinel, externat din spital: Medicii sustin ca starea sa este din ce in ce mai buna (VIDEO)

Cu lacrimi in ochi. Asa a aparut actorul Alexandru Arsinel in fata presei cand a fost externat din spital. Vesti bune pentru maestrul Alexandru Arsinel. Actorul va fi externat joi dupa ce in urma cu o.

Trei persoane au murit si cel putin 25 au fost ranite dupa ce doua autocare s-au ciocnit in Nadlac

Trei persoane si-au pierdut viata si cel putin 25 au fost ranite dupa ce doua autocare s-au ciocnit frontal la intrarea in orasul aradean Nadlac. La locul accidentului au fost trimise 11 echipaje de urgenta.

Cipru. Doi romani au fost arestati dupa ce au ucis o femeie intr-un apartament din Larnaca

Doi romani au fost arestati dupa ce au ucis o femeie intr-un apartament din orasul cipriot Larnaca. Victima, o romanca de 56 de ani, a fost decoperita luni de catre proprietarul locuintei pe care o.

Accident grav la Nadlac: Trei persoane au murit si 29 au fost ranite dupa ce doua autocare s-au ciocnit frontal

Trei persoane au murit, iar alte 29 au fost ranite, joi dimineata, dupa ce doua autocare s-au ciocnit frontal pe DN 7, in orasul aradean Nadlac, majoritatea pasagerilor raniti, intre care trei copii, fiind dusi la spital, transmite Mediafax.

Un punct de frontiera intre Grecia si Bulgaria a fost redeschis dupa 69 de ani

Punctul de frontiera Makaza-Nymphea, dintre Grecia si Bugaria, inchis incepand din 1944, odata cu instaurarea regimului comunist, a fost redeschis luni. Punctul de trecere din Makaza ar permite circulatia intre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )