Libnet.ro
UNICEF

21:45

SF. ALEXANDRU. Cele mai frumoase mesaje, urari si felicitari pentru cei care poarta acest nume

Antena3 Antena3,
SF. ALEXANDRU. Cele mai frumoase mesaje, urari si felicitari pentru cei care poarta acest nume

In 30 august, in calendarul crestin ortodox, se sarbatoreste Sfantul Alexandru. Sunt sarbatoriti cei care poarta numele de Alexandru, Alexandra,. continuă pe Antena3

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Cele mai frumoase mesaje, urari si felicitari pentru cei dragi

In 30 august, in calendarul crestin ortodox, se sarbatoreste Sfantul Alexandru. Sunt sarbatoriti cei care poarta numele de Alexandru, Alexandra,.

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Cele mai nostime mesaje si urari pentru cei apropiati

La multi ani, Alexandru! Sa ai parte de toata fericirea si dragostea din lume! MESAJE DE SF. Sper ca sarbatoarea Sfantului Alexandru sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai.

URARI DE SF. ALEXANDRU. Cele mai interesante urari, mesaje si felicitari pentru persoana iubita

In 30 august credinciosii il sarbatoresc pe Sfantul Alexandru. Iata o serie de mesaje, urari si felicitari pe care le puteti trimite celor care poarta acest nume.

Cele mai frumoase povesti de dragoste de la Hollywood. Actorii cu cele mai trainice mariaje

Sunt celebri, bogati, au milioane de admiratori si au scris istorie in lumea filmului. Este vorba despre actorii din cetatea filmului, Hollywood, probabil cei mai rasfatati de destin.

Ce pateste Irina Rimes de fiecare data cand iese pe strada. De cele mai multe ori, asta ii da peste cap planurile

Celebritatea are atat avantaje, cat si numeroase dezavantaje. Printre acestea se numara si diferite evenimente, intamplate in plina strada, atunci cand fanii isi intalnesc vedetele favorite. Ce pateste Irina Rimes cand iese pe strada? Ce pateste Irina Rimes de fiecare data cand iese pe strada Pe langa admiratie, vorbe frumoase scrise pe retelele de socializare, .

VIDEOMalmo, poarta catre minunile Scandinaviei. Unul dintre cele mai sic orase din nordul Europei, varianta perfecta de city-break in lunile de vara

Al treilea cel mai mare oras al Suediei este o destinatie potrivita pentru un city-break intr-una dintre cele mai fascinante zone ale Scandinaviei.

Champions League: S-au stabilit grupele competitiei: PSG vs Real, Bayern vs Tottenham, Juventus vs Atletico si Barcelona vs Dortmund - cele mai interesante dueluri

Tragerea la sorti pentru grupele Champions League a avut loc joi seara, la Grimaldi Forum din Monte Carlo. Competitia ofera deja dueluri interesante, cateva putand avea loc chiar si in fazele finale: PSG vs Real Madrid, Bayern Munchen vs Tottenham, Juventus Torino vs Atletico Madrid si Barcelona vs Borussia Dortmund grupa in care se afla si Inter si Slavia Praga, adversara CFR-ului din play-off). Liverpool, detinatoarea trofeului, are parte de o grupa destul de accesibila Napoli, Salzburg si Genk).

Are 16 ani si poarta masura 57 la pantofi: povestea tanarului care detine recordul pentru cele mai mari picioare din lume

Are 16 ani si 57 numarul la pantofi. Adolescentul german a primit titlul de omul cu cele mai mari picioare din toata lumea.

Care sunt cele mai accesibile destinatii de city break in septembrie. Bilete de avion de la 35 de euro

Luna septembrie se anunta calduroasa si insorita, iar intre cele mai ieftine destinatii europene de city break in aceasta perioada sunt Paris, Marsilia, Viena si Berlin.

Cele mai ieftine destinatii eurpene de city break in septembrie

Luna septembrie se anunta calduroasa si insorita, iar intre cele mai ieftine destinatii europene de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )