Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alexandru Cumpanasu, ipoteza care rastoarna cazul de la Caracal: Gheorghe Dinca nu este criminalul nepoatei mele, el nici macar nu era in casa. El avea niste misiuni

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu, ipoteza care rastoarna cazul de la Caracal: Gheorghe Dinca nu este criminalul nepoatei mele, el nici macar nu era in casa. El avea niste misiuni

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a declarat ca DIICOT nu se rezuma la teoria lupului singuratic si ia in calcul ipoteza ca Dinca sa aiba mai multi complici. Mai mult, comunicarea decesului minorei. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu, noi marturisiri despre cazul crimelor din Caracal

Alexandru Cumpanasu sustine faptul ca acum ar trebui cautati complicii lui Gheorghe Dinca. Sunt mai multe femei care spun ca au fost violate, dar ancheta in curs merge si pe stabilirea unui complici,.

Alexandru Cumpanasu, marturii zdrobitoare despre complicii lui Gheorghe Dinca: Cred ca ei au luat-o pe Alexandra din casa. Nu cred povestea cu butoaiele

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut noi declaratii cu privire la cazul crimelor din Caracal. Sa ajute anchetatorii. Chiar daca nu au cerut, sigur au nevoie de ajutor. Niste oameni.

CAZUL CARACAL Gheorghe Dinca a mai VIOLAT si BATUT o localnica. Un nou DOSAR pe masa anchetatorilor

Ies la iveala noi detalii in cazul Caracal. O femeie a declarat ca a fost violata de Gheorghe Dinca. Femeia in varsta de 49 de ani, din localitatea Brancoveni, fusese chemata de acesta sa il ajute, contra.

Alexandru Cumpanasu rastoarna cazul de la Caracal: Sunt convins ca Gheorghe Dinca nu este criminalul nepoatei mele. El avea niste misiuni

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut noi dezvaluiri despre ancheta din Caracal. Cumpanasu sustine ca este nemultumit de modul in care DIICOT a gestionat cazul Caracal, cel putin in.

Alexandru Cumpanasu rastoarna cazul de la Caracal: Familia Alexandrei crede cu tarie ca ea traieste. Ceea ce veti descoperi va trimite anumite persoane la inchisoare

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, cea de-a doua adolescenta care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, a precizat la Sinteza Zilei ca familia adolescentei crede cu tarie ca Alexandra.

Codrin Stefanescu, despre cazul Caracal: E pur si simplu o bataie de joc!

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, considera ca Alexandru Cumpanasu actioneaza corect in cazul tragediei de la Caracal, subliniind ca fara insistentele acestuia si tenacitatea sa, nu.

Alexandru Cumpanasu, in audienta la seful DIICOT: Sa se redeschida cazul din 2012 din Caracal in cazul de rapiri si proxenetism

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, victima lui Gheorghe Dinca, a fost, marti, in audienta la procurorul-sef SIICOT, Felix Banila. Acesta ai-a cerut sa redeschida dosarul din 2012, cand mai multe fete.

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele disparute in tragedia din Caracal: Gheorghe Dinca nu este criminalul nepoatei mele. Vor fi audiati si politicieni (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre fetele disparute in urma tragediei din Caracal, sustine ca Gheorghe Dinca, principalul suspect in dosar, nu este criminalul nepoatei sale si,.

Cazul Caracal. Unchiul Alexandrei acuza politistii de la IPJ Olt de complicitate. in documentele MAI, disparitia Alexandrei figureaza ca plecare voluntara

Alexandru Cumpanasu acuza politistii de la IPJ Olt de complicitate in rapirea Alexandrei. Unchiul fetei sustine ca in fisa oficiala de evenimente a Ministerului Afacerilor Interne MAI), pe 25 iulie, dupa ce Alexandra sunase la 112 si ceruse ajutorul, tanara figura doar ca a plecat in mod voluntar de la domicilu. Rapirea Alexandrei fiind mentionata in fisa politistilor din Olt abia dupa ce Gheorghe Dinca a fost prins.

Alexandru Cumpanasu, la iesirea de la Parchetul General: Gheorghe Dinca se simtea protejat, indiferent ce facea, de patru persoane cu influenta tot mai mare in judetul Olt (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu - una dintre fetele rapite si ucise in tragedia de la Caracal, sustine ca patru persoane influente din judetul Olt si municipiul Caracal l-ar fi protejat pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )