Libnet.ro
UNICEF

07:45

Alexandru Cumpanasu isi pierde controlul pe TikTok dupa ce un tanar il acuza ca profita de naivitatea copiilor: Ba animalule! Nesimtitu dracu! VIDEO

Adevărul Adevărul,
Alexandru Cumpanasu isi pierde controlul pe TikTok dupa ce un tanar il acuza ca profita de naivitatea copiilor: Ba animalule! Nesimtitu dracu! VIDEO

Fostul candidat la alegerile prezidentiale Alexandru Cumpanasu, care in prezent a strans un val urias de incredere si simpatie din partea adolescentilor, si-a pierdut cumpatul pe TikTok, unde un tanar il acuza ca profita de naivitatea copiilor si ca ii pacaleste. continuă pe Adevărul

Alexandru Cumpanasu, viral pe TikTok: de ce vrea Politia sa-i inchida contul online

Alexandru Cumpanasu este foarte activ pe TikTok, unde este urmarit de aproximativ 500. 000 de elevi romani. Fara sa surprinda pe nimeni, discutiile cu copiii sunt mai mult distructive. Din.

Politia Capitalei si Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 s-au autosesizat si verifica videoclipurile postate de Alexandru Cumpanasu pe TikTok

Politia Capitalei si Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 s-au autosesizat si verifica daca videoclipurile postate de Alexandru Cumpanasu pe TikTok incalca legea, anunta Digi.

Cristian Tudor Popescu il face praf pe Alexandru Cumpanasu: Incita la abandon scolar. E infractiune clara!

Cristian Tudor Popescu a reactionat viruent dupa ce Alexandru Cumpanasu a publicat o serie de clipuri pe TikTok, in care incurajeaza violent ura copiilor fata de scoala si fata de profesori. Contul.

Alexandru Cumpanasu, cercetat de Politie dupa declaratiile controversate de pe Tik Tok

Alexandru Cumpanasu va fi cercetat de Politia Capitalei, dupa mai multe postari controversate facute pe reteaua TikTok. Acesta a devenit in ultima vreme destul de urmarit de tineri si incurajeaza violent ura copiiilor fata de scoala si fata de profesori, potrivit lui Ciprian Mihali, conferentiar doctor in cadrul Departamentului de Filosofie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj.

Se strange lantul in jurul lui Alexandru Cumpanasu: procurorii au deschis dosar in rem in cazul postarilor de pe Tik Tok

Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 4 au inceput urmarirea penala in rem pentru incitare la ura sau discriminare in cazul discutiilor lui Alexandru Cumpanasu cu tinerii care il urmaresc TikTok.

Surse: Dosar penal in scandalul Alexandru Cumpanasu - Tik Tok

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti ar fi inceput urmarirea penala in rem in cazul Alexandru Cumpanasu -TikTok pentru infractiunea de incitarea la ura sau discriminare si nu vizeaza o persoana, ci doar fapta, potrivit unor surse din ancheta.

Alexandru Cumpanasu a povestit elevilor cum a facut el amor cu profesoare. Sa va aduc aminte de sexul prin toaleta? VIDEO

Alexandru Cumpanasu a vorbit pe contul sau de TikTok, unde este urmarit de sute de mii de copii, multi dintre ei minori, despre relatiile intime pe care le-ar fi avut cu multe femei care au ajuns inclusiv directoare de scoli, dar si despre prima experienta sexuala de la varsta de 13 ani.

CTP, despre Alexandru Cumpanasu: Omul acesta nu este nebun, stie ce face... Incita la abandon scolar. Este o infractiune clara!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu atentioneaza ca Alexandru Cumpanasu, aflat in plin scandal din cauza discutiilor scandaloase cu mai multi elevi pe TikTok, stie ce face, pentru ca este un pradator media.

Alexandru Cumpanasu, in vizorul Parchetului pentru activitatea de pe Tik Tok, unde e urmarit de sute de mii de elevi, multi dintre ei minori

Politia si Parchetul Judecatoriei Sectorului 4 fac verificari in legatura cu filmuletele postate de Alexandru Cumpanasu pe reteaua TikTok. Politia s-a autosesizat si cerceteaza daca discutiile cu minorii pe care le-a purtat fostul candidat la alegerile prezidentiale nu intra cumva in sfera Codului Penal.

Alexandru Cumpanasu, luat peste picior de Mircea Badea: Ma gasiti atragator? Sper ca nu sunteti sfios acum

Mircea Badea si Alexandru Cumpanasu au participat marti seara o interventie in direct la emisiunea lui Razvan Dumitrescu. Acestia au avut un schimb de replici dure, dupa ce pe internet s-a dezlantuit un adevarat scandal, pornind de la asa zisele discutii indecente de pe reteaua sociala Tik Tok. Alexandru Cumpanasu, acuzat de instigare la ura .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )