Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alexandru Cumpanasu: Mama Alexandrei Macesanu a strans aproximativ 2.000 de semnaturi pentru candidatura mea la alegerile prezidentiale

B1 B1,
Alexandru Cumpanasu: Mama Alexandrei Macesanu a strans aproximativ 2.000 de semnaturi pentru candidatura mea la alegerile prezidentiale

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a marturist ca mama fetei disparute in tragedia din Caracal a strans aproximativ 2. 000 de semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale din noiembrie, desi. continuă pe B1

Marian Godina, mesaj ironic despre Alexandru Cumpanasu. Ramai putin mirat cand vezi asta! Continuarea e geniala

Politistul Marian Godina a publicat pe Facebook un mesaj ironic despre Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, victima Caracal. Marian Godina, mesaj ironic despre Alexandru Cumpanasu Alexandru Cumpanasu a devenit o voce in spatiul public odata cu tragedia din Olt, fiind mult mai implicat decat un cetatean marcat de intamplarile din Caracal, ci chiar un om .

Protest de ziua Alexandrei Macesanu, organizat de Alexandru Cumpanasu. Unde va avea loc mitingul

Alexandra Macesanu ar fi implinit duminica 16 ani. Unchiul ei, Alexandru Cumpanasu, vrea ca ziua onomastica a fetei sa fie comemorata cu un protest. Ziua de 15 septembrie va ramane pentru familia fetei drept una din cele mai triste, pentru tot restul vietii. Unde pot sa vina cei care doresc sa participe la protestul in .

Familia Alexandrei Macesanu nu va participa la reconstituirea din Casa Groazei. Anuntul facut de Alexandru Cumpanasu

Familia Alexandrei Macesanu nu va fi prezenta la reconstituirea din Casa Groazei, din Caracal, unde va fi dus, luni si marti, Gheorghe Dinca. Alexandru Cumpanasu, a declarat, sambata, la Romania TV,.

Zi grea pentru parintii Alexandrei Macesanu: Adolescenta ar fi implinit, duminica, 16 ani. Un protest va avea loc in fata MAI (VIDEO)

Zi grea pentru parintii Alexandrei Macesanu, tanara pe care Gheorghe Dinca a declarat ca a ucis-o in urma cu aproape doua luni. Alexandra ar fi implinit duminica 16 ani. Unchiul ei, Alexandru Cumpanasu,.

Protest in Capitala de ziua Alexandrei Macesanu: Cateva sute de oameni s-au adunat in fata sediului MAI (FOTO, VIDEO)

Alexandra Macesanu, tanara pe care Gheorghe Dinca a declarat ca a ucis-o in urma cu aproape doua luni, ar fi implinit duminica 16 ani. Unchiul ei, Alexandru Cumpanasu, a vrut ca aceasta sa fie comemorata pr.

Alexandru Cumpanasu, revoltat de activitatea procurorilor DIICOT: Au continuat mascarada. Si-au mai batut inca o data joc de familia noastra!

Alexandru Cumpanasu a criticat dur activitatea procurorilor DIICOT in cazul anchetei de la Caracal. Unchiul Alexandrei Macesanu spune ca, atat el, cat si parintii adolescentei de 15 ani, sunt revoltati de.

Alexandru Cumpanasu, dupa reconstituirea CRIMELOR de la CARACAL: Procurorii si-au mai batut inca o data joc de familia noastra! Au venit cu un manechin de poliester si l-au ars in butoi

Alexandru Cumpanasu este de parere ca reconstituirea crimelor de la Caracal este o bataie de joc. Unchiul Alexandrei Macesanu sustine ca scena arderii trupului nepoatei sale a fost o ofensa la adresa.

Anunt de ultima ora despre Alexandra Macesanu! S-ar putea schimba tot in cazul Caracal

Parchetul General a decis! Anunt de ultima ora despre Alexandra Macesanu. Ar putea schimba tot in misteriosul caz Caracal. Anunt de ultima ora despre Alexandra Macesanu Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, victima Caracal, a depus mai multe documente doveditoare la Parchetul General in cazul din Olt. El a sesizat modul de lucru al Institutului National .

Cum arata Gheorghe Dinca dupa 50 de zile de arest. Monstrul din Caracal a fost adus la reconstituirea rapirii si uciderii Alexandrei Macesanu

Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal acuzat de uciderea Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu, a fost scos din arest pentru a participa la reconstituirea crimei asupra Alexandrei. infatisarea lui Dinca este schimbata fata de cum arata la arestarea lui.

Apelul teribil la 112 al unei adolescente de 15 ani din Iasi, similar cu cel al Alexandrei Macesanu: Au, ma doare!. Reactia Politiei

Apelul la 112 al unei fete din Iasi in varsta de 15 ani, similar cu cel al Alexandrei Macesanu, a alertat oamenii legii. Acestia au cautat o copila ce parea a fi sechestrata care, dupa ce a sunat la 112 s.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )