Libnet.ro
UNICEF

12:46

Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri din ancheta: Parintii Alexandrei au primit un telefon misterios dupa ce Dinca a fost retinut. Este strigator la cer!

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri din ancheta: Parintii Alexandrei au primit un telefon misterios dupa ce Dinca a fost retinut. Este strigator la cer!

Unchiul Alexandrei face noi dezvaluiridespre dimineata in care politistii si procurorii au intrat in casa ororilor si au descoperit primele indicii despre ceea ce s-a intamplat acolo. La numai o ora. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri din ancheta: Parintii Alexandrei au primit un telefon misterior dupa ce Dinca a fost retinut. Este strigator la cer!

Unchiul Alexandrei face noi dezvaluiridespre dimineata in care politistii si procurorii au intrat in casa ororilor si au descoperit primele indicii despre ceea ce s-a intamplat acolo. La numai o ora.

Alexandru Cumpanasu, noi detalii din ancheta din Caracal: Numarul de telefon al Alexandrei a fost portat pentru ca sa se poate vedea traseul parcurs

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei de 15 ani rapita si ucisa de catre Gheorghe Dinca, a anuntat, miercuri, ca, la sfatul colegilorAlexandrei, a fost portatnumarul de telefon al fetei pentru ca.

Alexandru Cumpanasu, noi detalii despre cazul Caracal: Acesta ar fi trebuit sa fie un Breaking News

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu,a declarat la Antena 3 ca va adauga o alta solicitare in cadrul plangerii depuse la Parchetul General, pentru a solicita informatii cu privire la.

CRIME iN CARACAL Alexandru Cumpanasu: Anchetatorii i-au intrebat pe parintii Alexandrei cum intra in SMARTPHONE-ul fetei. E PENIBIL! (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut, joi, noi dezvaluiri despre ancheta crimelor de la Caracal. Cumpanasu a spus ca parintii adolescentei de 15 ani au fost audiati, joi, la Politia.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi detalii din ancheta: A inceput sa aiba un regret. Am ajuns la concluzia ca spune adevarul

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat la Antena 3 ca acesta a oferit adevarul si ca a fost cooperant dand indicii anchetatorilor, subliniind ca prin aceste lucruri Gheorghe Dinca a inceput.

Alexandru Cumpanasu infirma ipoteza autoritatilor: Nu sunt oasele Alexandrei. Cineva se joaca

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandru, a dezmintit informatia ca osemintele gasite in padure i-ar apartine nepoatei sale. NU SUNT OASELE ALEXANDREI!! Stirea de acum cateva minute este FALSA. NU exista.

Avocatul familiei Luizei, noi detalii din ancheta: Dinca e foarte bine organizat si e alimentat cu sfaturi juridice, interactiv fata de situatia din teren si fata de situatia mediatica (VIDEO)

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a facut publice joi noi date din ancheta privind tragedia din Caracal acuzand ca anchetatorii incearca sa musamalizeze cazul si dau cat mai putine informatii.

Dezvaluiri despre audierea parintilor Alexandrei Macesanu. Cumpanasu, unchiul fetei: Nu se pune problema sa ceara bani statului. Nu exista valoare pentrucopilul lor

ParintiiAlexandrei Macesanu au fost audiati, joi, la Politia Caracal. Oamenii legii vor sa refaca intregul traseu al Alexandrei din ziua in care a fost rapita. Alexandru Cumpanasu, unchiul.

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Nu voi lasa sacrificiul acestui iNGER sa fie in van. Cer MAI si DIICOT sa inceapa un razboi total

Alexandru Cumpanasu solicita MAI siDIICOT sa inceapaUN RAZBOI total impotriva crimei organizate. 112vreausatraiesc. Dupa discutia de ieri cu parintii am hotarat impreuna ca Alexandra este VIE.

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele ucise in Caracal: Oasele gasite in padure NU sunt ale Alexandrei. Cineva are interesul sa decredibilizeze presa prin intoxicare

Alexandru Cumpanasu a precizat ca oasele gasite in padurea din Caracal nu sunt ale Alexandrei, nepoata sa, care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinica in cazul care a cutremurat Romania, si a catalogat drept.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )