Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alexandru Cumpanasu, probleme grave de sanatate. Din platoul unei emisiuni, a ajuns direct la spital

Playtech Playtech,
Alexandru Cumpanasu, probleme grave de sanatate. Din platoul unei emisiuni, a ajuns direct la spital

Alexandru Cumpanasu are probleme de sanatate. Unchiul Alexandrei Macesanu, victima Caracal, a ajuns din platoul unei emisiuni direct la spital. Alexandru Cumpanasu, probleme grave de sanatate Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei CNMR), a fost invitat, luni seara, la emisiunea Punctul culminant realizata de Victor Ciutacu pe Romania TV. Finalul show-ului nu a . continuă pe Playtech

Cazul CARACAL. Alexandru Cumpanasu, dupa intrevederea cu Procurorul General: A cerut reaudierea familiei Dinca si aducerea la politie a unor vecini care il cunosc pe criminal (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a declarat, marti, dupa intrevederea cu procurorul general, Bogdan Licu, caa cerut reaudierea familiei lui Gheorghe Dinca, de aceasta data din postura de.

Bazinul olimpic din Alba Iulia, inchis pe timp nelimitat datorita unor probleme grave. Apa se scurge din piscina in subsol

Bazinul Olimpic de inot din Alba Iulia a fost inchis pe timp nedefinit dupa ce Primaria a constatat existenta unor probleme grave care nu permit deschiderea in siguranta a obiectivului. Cladirea a fost modernizata printr-un proiect realizat si finantat de Compania Nationala de Investitii, dar lucrarea nu a fost receptionata la 5 ani de la finalizarea investitiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )