Libnet.ro
UNICEF

08:15

Alexandru Cumpanasu: Eu sunt convins ca Alexandra nu a fost ucisa acolo, ca acest individ este un pion intr-o chestie mult mai complexa (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Cumpanasu: Eu sunt convins ca Alexandra nu a fost ucisa acolo, ca acest individ este un pion intr-o chestie mult mai complexa (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei de 15 ani care ar fi fost ucisa de Gheroghe Dinca la Caracal, a afirmat, marti seara, ca el nu cred ca Alexandra ar fi fost omorata la locuinta barbatului si sustine ca. continuă pe B1

UPDATE Procurorii au extins cercetarile in cazul lui Gheorghe Dinca pentru omor calificat. Alexandra a fost ucisa joi la pranz si incinerata

Gheorghe Dinca este acuzat oficial de omor calificat, a anuntat, duminica seara, procurorul DIICOT Georgiana Hosu. Potrivit anchetatorului, din declaratia criminalului reiese ca Alexandra a fost ucisa joi, in jurul orei 12, dupa ce a fost prinsa de Dinca vorbind la telefonul mobil cu operatorul de la 112. Ulterior, corpul fetei a fost incinerat.

Alexandru Cumpanasu: Nicolae Moga a fost de negasit. A trebuit sa o sun pe doamna prim-ministru, care mi l-a dat la telefon. Am stabilit o intalnire, iar cand am intrat in minister l-am vazut ca isi dadea demisia(VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o, a dezvpluit ca a vorbit cu Nicolae Moga, cu cateva minute inainte ca acesta sa demisioneze de la conducerea.

AUDIO inregistrarea unei parti a convorbirii dintre Alexandra si oamenii de la 112. Fragmentul a aparut pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpanasu

Inregistrarea audio a discutiilor pe care fata rapita la Caracal le-a avut cu oamenii care au raspuns la apelul de urgenta a aparut pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei.

Alexandru Cumpanasu anunta ca detine conversatii dintre o prietena Alexandrei si un individ necunoscut: Spunea ca este rapita, ca e parte dintr-o retea. IP-ul barbatului nu a fost identificat (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o, a dezvaluit ca parinteii fetei au intrat in posesia unor conversatii de pe Facebook, dintre o prietena a adolescentei.

Detalii SOCANTE. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: La ora 3 si jumatate s-au auzit tipete din casa, a iesit o vecina la politisti si i s-a spus ca totul e sub control. E posibil ca Alexandra sa fi fost inca in viata

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei rapite la Caracal, a declarat, sambata, intr-o interventie telefonica la Antena 3, cas-au auzit tipetedin casa suspectului cu cel putin doua ore inainte sa in.

Codin Maticiuc, reactie dezlantuita dupa ce Alexandra a fost ucisa bestial la Caracal: Vrea sa le stiu numele, prenumele, gradul. Vreau sa ii fac celebri

Actorul si regizorul Codin Maticiuc a reactionat la tragedia petrecuta la Caracal, acolo unde o tanara de 15 ani ar fi fost macelarita de un mecanic auto in timp ce politia si procurorii ezitau sa intre in.

Codin Maticiuc, reactie dezlantuita dupa ce Alexandra ar fi fost ucisa bestial la Caracal: Vrea sa le stiu numele, prenumele, gradul. Vreau sa ii fac celebri

Actorul si regizorul Codin Maticiuc a reactionat la tragedia petrecuta la Caracal, acolo unde o tanara de 15 ani ar fi fost macelarita de un mecanic auto in timp ce politia si procurorii ezitau sa intre in.

Sute de persoane au protestat la Caracal, in fata locuintei in care a fost ucisa Alexandra. Nepasarea ucide vieti; Rusine Politiei din Caracal au strigat oamenii

In jur de 400 de oameni sunt si la aceasta ora in Caracal, in fata locuintei in care a fost ucisa adolescenta de 15 ani, Alexandra Macesanu, si protesteaza fata de autoritatile care nu si-au facut.

Cum a fost ucisa Alexandra, minut cu minut. Raportul politiei scoate la iveala lucruri infioratoare

Raportul Politiei, publicat de catre unchiul tinerei de 15 ani, arata cum s-a derulat ziua in care aceasta si-a gasit sfarsitul. Cum a fost, pas cu pas, vinerea neagra a familiei Alexandrei? Cum a decis calaul ei ca trebuie sa moara? Cum a fost ucisa Alexandra? Raportul politiei, minut cu minut Raportul politiei dezvaluit recent .

Alexandru Cumpanasu, plangere penala la Parchet dupa tragedia de la Caracal: Orice disparitie a persoanelor din ultimii 20 de ani va fi investigata

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisade criminalul Gheorghe Dincadin Caracal a venit la Parchetul General ca sa depuna plangere. Alexandru Cumpanasu este revoltat de modul.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )