Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alexandru Cumpanasu sustine ca a fost amenintat de apropiatii lui Gheorghe Dinca: Ar incerca diverse lucruri

B1 B1,
Alexandru Cumpanasu sustine ca a fost amenintat de apropiatii lui Gheorghe Dinca: Ar incerca diverse lucruri

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, sustine ca a a primit amenintari de la apropiatii lui Gheorghe Dinca. Cumpanasu s-a prezentat, luni, la Parchetul General pentru a depune o plangere penala. continuă pe B1

Mama Alexandrei Macesanu a fost sunata pentru RASCUMPARARE. Alexandru Cumpanasu: A fost prinsa si audiata persoana care pretindea ca le detine pe fete

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele disparute in Caracal, sustine ca a fost prinsa si audiata persoana, care reclama ca le detine pe nepoata sa, Alexandra Macesanu, dar si pe Luiza.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu: NU putem trimite osemintele la EXPERTIZA ADN INTERNATIONALA, pentru ca raportul INML in cazul Alexandrei NU este gata de mai bine de doua saptamani (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, acuzaInstitutul National de Medicina Legala INML) ca intarzie publicarea raportului privind rezultatul ADN in cazul.

Alexandru Cumpanasu: Nu s-a emis niciun certificat de deces. Daca se va intampla asta, contestam decizia

Alexandru Cumpanasu a facut noi declaratii despre cazul Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca nu s-a emis niciun certificat de deces Rabdarea noastra cam ia sfarsit. Concret ne spun ca fac ancheta. Au.

Alexandru Cumpanasu, din nou la Parchetul General: Voi depune plangere penala pentru amenintarile pe care le-am primit

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, se va prezenta luni la Parchetul General, unde, printre altele, va depune o plangere penala pentru amenintarile pe care sustine ca le-a primit in ultima.

Alexandru Cumpanasu, dupa raportul INML: Crec ca incep sa realizeze pericolul. in cazul Alexandrei cred ca s-au grabit

Alexandru Cumpanasu a avut o prima reactie dupa ce INML sustine ca nu se poate extrage ADN din probele prelevate din padurea din Caracal. Ce sa vedeti? INML si-a revenit si el, dar parca tot Dinca a.

Alexandru Cumpanasu, dupa raportul INML: Cred ca incep sa realizeze pericolul. in cazul Alexandrei cred ca s-au grabit

Alexandru Cumpanasu a avut o prima reactie dupa ce INML sustine ca nu se poate extrage ADN din probele prelevate din padurea din Caracal. Ce sa vedeti? INML si-a revenit si el, dar parca tot Dinca a.

Alexandru Cumpanasu, noi detalii despre ancheta crimelor din Caracal: Alexandra avea in ziua cand a disparut un ceas la care tinea foarte mult. Nimeni nu a facut nicio referire

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi detalii in cazul crimelor din Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca fata avea in momentul in care a disparut un ceas la care tinea foarte mult si despre care anchetatorii nu.

Alexandru Cumpanasu, plangere penala pentru amenintarile primite la adresa lui

Unchiul Alexandrei Maceseanu a mers astazi din nou la Parchet. Alexandru Cumpanasu a declarat ca a depus documente cu noi informatii care sa ajute procurorii sa faca lumina in cazul Alexandrei. Mai.

Alexandru Cumpanasu, din nou la Parchet: Voi depune plangere penala!

Alexandru Cumpanasu anunta ca va depune plangere penala pentru amenintarile primite la adresa sa. Astazi la ora 12. 00, ma voi afla la Parchetul General pentru a adauga informatii care sa ajute.

Alexandru Cumpanasu Apel catre Comisia Europeana

Alexandru Cumpanasu, intr-un mesaj postat pe contul sau de facebook atrage atentia Comisiei Europene.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )