Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alexandru Cumpanasu sustine ca George Maior i-a spus sa nu cadideze la prezidentiale: Am ramas socat

B1 B1,
Alexandru Cumpanasu sustine ca George Maior i-a spus sa nu cadideze la prezidentiale: Am ramas socat

Alexandru Cumpanasu a dezvaluit, la cateva zile dupa ce a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale, ca a fost contactat de fostul sef al SRI George Maior, actual ambasador al Romaniei in. continuă pe B1

Cumpanasu sustine ca George Cristian Maior i-ar fi spus ca nu e bine sa candideze la Presedintie

Alexandru Cumpanasu a declarat ca a primit, inainte ca Iohannis sa plece in SUA, un mesaj de la Geor.

Alexandru Cumpanasu: George Maior mi-a sugerat ca nu ar fi bine sa candidez la presedintie

Dupa ce in urma cu cateva zile Alexandru Cumpanasu afirma ca intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale, acesta a declarat astazi ca inainte ca presedintele Klaus Iohannis sa plece in SUA, a primit un mesaj de la George Maior care ii transmitea sa renunte la lupta in cazul Caracal si sa nu candideze la presedintie.

Alexandru Cumpanasu, apel disperat dupa ce a fost acasa la familia Alexandrei: Disperarea unei mame in fata unui stat mafiont si abuziv

Alexandru Cumpanasu a venit cu un mesaj pentru romani dupa ce a fost acasa la familia Alexandrei. Mama fetei, profund indurerata a spus ca simte ca fata ei e in viata si crede ca e o fata.

Alexandru Cumpanasu, la limita puterilor: Singura noastra arma au fost oamenii si presa. Mi-e sila!

Alexandru Cumpanasu a venit cu un nou mesaj cu privire la cazul Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca singura arma in acest caz a fost presa si oamenii. Nu mai crede nimeni in ancheta, cu cateva exceptii.

O noua institutie ar putea aparea in Romania, in urma cazului de la Caracal. Alexandru Cumpanasu a facut anuntul

Alexandru Cumpanasu a facut noi declaratii dupa ce a discutat cu ministrul Afacerilor de Interne. Unchiul Alexandrei sustine ca in cadrul Jandarmeriei Romane ar putea aparea o noua institutie care sa se.

Dancila: Am dispus sa se faca o analiza privind documentul de rechemare in tara a lui George Maior

Premierul Viorica Dancila a reafirmat vineri seara ca nu a primit niciun document legat de rechemarea in tara a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, asa cum sustine fostul ministru de Externe Teodor.

Alexandru Cumpanasu, raspuns-soc! Cand a vorbit ultima oara cu Alexandra Macesanu!

Alexandru Cumpanasu a fost intrebat vineri, la Subiectiv fata in fata, de unul dintre cei aflati in publicul emisiunii, cand a vorbit ultima oara cu nepoata sa, Alexandra Macesanu. Cumpanasu a.

SONDAJ. Credeti ca Alexandru Cumpanasu profita de tragedia Alexandrei Macesanu pentru a candida la alegerile prezidentiale?

Dupa ce la inceputul lunii, Alexandru Cumpanasu anunta ca nu va candida la alegerile prezidentiale, acesta pare sa se fi razgandit. in ultimele ore, Cumpanasu a cochetat cu ideea de a candida, dupa care.

Raluca Pruna, catre Alexandru Cumpanasu: Te-ai catarat in mod indecent pe tragedia unei familii Ai aparut de nicaieri cu un ONG caruia Ministerul de Interne ii oferea spatiu gratis

Fostul ministru al justitiei Raluca Pruna il critica foarte dur pe Alexandru Cumpanasu, care aseara si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Raluca Pruna scrie pe Facebook ca il cunoaste pe Cumpanasu inca din 2004, cand a aparut de nicaieri, primind spatiu gratuit pentru ONG-ul sau chiar in sediul Ministerul de Interne. Ulterior, ar fi beneficiat si de masina si consumabile de la Ministerul de Interne.

Adrian Ursu, despre posibila candidatura a lui Alexandru Cumpanasu la presedintie: Este dezgustator!

Adrian Ursu a reactionat categoiric la posibila candidatura a lui Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale din toamna. Directorul editorial al Antena 3a precizat cadaca Alexandru Cumpanasu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )