Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise, cere explicatii. Exista un sistem de localizare rapida, in doar 10 secunde!

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise, cere explicatii. Exista un sistem de localizare rapida, in doar 10 secunde!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise de Gheorghe Dinca, spune ca esecul autoritatilor in a-i gasi la timp nepoata scoate la iveala o alta problema uriasa a sistemului. Sunt mai multi. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucide, cere explicatii. Exista un sistem de localizare rapida, in doar 10 secunde!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise de Gheorghe Dinca, spune ca esecul autoritatilor in a-i gasi la timp nepoata scoate la iveala o alta problema uriasa a sistemului. Sunt mai multi.

Anuntul care rastoarna ancheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Se face jocul unor complici nemernici

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, sustine ca in ancheta de la Caracal se face jocul unor complici nemernici. Niste ticalosi nu au ce cauta in sistemul asta si trebuie sa mearga la puscarie.

Alexandru Cumpanasu: Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil

Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie,a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele gasite in.

Tragedie Caracal. Alexandru Cumpanasu: Daca Alexandra a fost ucisa, nu a fost ucisa de acest criminal. A fost ucisa de statul asta!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei disparute din Caracal,a vorbit vineri seara la Antena 3 despre drama familiei sale. Daca se va dovedi ca Alexandra a fost omorata, Alexandra nu a fost ucisa de.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri: Dinca, parte din retele de trafic de minore! Are complici si protectie in Romania (FOTO)

Cazul Caracal se complica. Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei de 15 ani rapia, sechestrata si ucisa de Gheorghe Dinca, spune ca monstrul face parte dintr-o retea de prostitutie.

Alexandru Cumpanasu, la MAI: ii voi cere ministrului de Interne un raport complet, care sa fie gata in 30 de zile, cu privire la toate disparitiile din Romania (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat-o, ucis-o si incinerat-o, a fost miercuri la sediul Ministerului de Interne, unde a afirmat ca ii va.

Crimele de la Caracal. Ce spune Alexandru Cumpanasu despre o candidatura la prezidentiale

La o zi dupa ce a publicat stenogramele convorbirilor telefonice ale Alexandrei cu agentii de la 112, Alexandru Cumpanasu, unchiul victimei, a explicat intr-o emisiune televizata ce intentioneaza sa faca privind o candidatura la prezidentiale.

Alexandru Cumpanasu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat

Unchiul adolescentei ucise la Caracal, Alexandru Cumpanasu, sustine ca Gheorghe Dinica, presupusul c.

Alexandru Cumpanasu, dupa destituirea ministrului Educatiei: Nu au masini, nu au microbuze. Si atunci, cum dracului sa se deplaseze?!

Dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat ca a destituit-o pe Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, in urma afirmatiei prin care se inducea ideea ca fata ar fi trebuit sa stie ca e periculos sa urce in masinile persoanelor straine, unchiul fetei disparute a avut o noua reactie.

Stupoarea unchiului Alexandrei: femeile din zona continua sa faca autostopul, dupa rapirea celor doua fete

Oamenii din Dobrosloveni continua sa stea la ocazie dupa tragedia Alexandrei Macesanu, fata rapita de Gheorghe Dinca 65 ani) intr-o astfel de cursa. Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, si-a exprimat stupoarea pentru ca autoritatile nu au gasit inca nicio solutie pentru acest obicei generat de frecventa cu care circula transportul judetean.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )