Libnet.ro
UNICEF

14:45

Alexandru Dedu, despre cazul de dopaj de la echipa nationala: Sper sa fie o eroare Cum a fost atentionat de WADA

Adevărul Adevărul,
Alexandru Dedu, despre cazul de dopaj de la echipa nationala: Sper sa fie o eroare Cum a fost atentionat de WADA

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, a sustinut, joi, o conferinta de presa in care a vorbit de cazul sportivelor de la Corona Brasov suspectate ca au apelat la o procedura interzisa de regulametul antidoping. continuă pe Adevărul

Alexandru Dedu: Cazul jucatoarelor de la Corona a fost sesizat de WADA. Ni s-a sugerat cu tarie sa nu ajunga la CM

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat ca Agentia Mondiala Antidoping WADA) a sesizat agentia romana de specialitate, ANAD, de cazul sportivelor de la Corona Brasov care au apelat la o procedura interzisa.

Romania tremura: Ce risca echipa nationala dupa inca un incident provocat de huligani la meciul cu Suedia

Detaliile atacului rasist la care a fost supus Alexander Isak, vineri seara, vor aparea, cu siguranta, in raportul arbitrului Daniele Orsato, cel care a si oprit meciul, dar si in cel al observatorului UEFA, prezent pe Arena Nationala.

Ludovic Orban, despre cazul ursului ranit in Harghita: Au tergiversat foarte mult luarea unor decizii

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca, in cazul ursului ranit in urma unui accident rutier in Harghita, autoritatile au tergiversat foarte mult luarea unor decizii. Conform actelor normative, medicul.

Ministrul Mediului, despre cazul ursului lasat sa agonizeze in Harghita: Toti cei care au gresit in acest caz trebuie sa plateasca

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, s-a declararevoltat de modul in care autoritatile publice locale au pasat responsabilitatea de la unul la celalalt in cazul ursului ranit sambata se.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )