Libnet.ro
UNICEF

08:15

Alexandru Rafila, adevarul despre cea mai buna perioada de vaccinare antigripala. Atentie, nu mai devreme de aceasta data

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, adevarul despre cea mai buna perioada de vaccinare antigripala. Atentie, nu mai devreme de aceasta data

In contextul pandemiei de COVID-19 si a reinceperii scolii, Alexandru Rafila a explicat ca cea mai buna protectie impotriva virozelor sezoniere si a gripei este vaccinarea antigripala. Cu toate acestea, inainte sa apelam la vaccin, trebuie sa tinem cont de perioada in care ni-l facem. Reprezentantul Romaniei la OMS a explicat aspectele carora trebuie sa . continuă pe Playtech

Cum se prepara cea mai buna maioneza. Ingredientul secret care trebuie folosit

Cele mai multe dintre gospodine au emotii atunci cand vine vorba de ea. Nelipsita din indragitele salate de boeuf sau de vinete, este unul dintre cele mai iubite sosuri. Bucatarii iti dezvaluie ingredientul secret si iti spun cum se prepara cea mai buna maioneza! Ingredientul secret pentru cea mai buna maioneza Prepararea unuia dintre cele .

Dan Negru face lumina in scandalul dintre Clotilde si Tudorache: Cea mai buna explicatie la toata chilotareala electorala

Dan Negru a facut lumina in scandalul de frauda in care sunt implicati Clotilde Armand si Daniel Tudorache. Omul de televiziune este de parere ca ce se intampla in politica romaneasca acum este o chilotareala, iar cea mai buna explicatie ar fi un citat dintre unele cele mai de succes romane ale lui Honore de .

Cum se prepara cea mai buna supa cu galuste. Secretul stiut de putine gospodine

Sezonul rece a venit deja, iar temperaturile din ce in ce mai scazute ne imbie spre supe si ciorbe fierbinti. Cum sa faci cea mai buna supa de galuste si ce trebui sa faci ca acestea sa-ti iasa pufoase? Pasii sunt foarte simpli. Reteta traditionala de supa cu galuste Sezonul rece a venit, asa ca .

Pierderea mirosului, cea mai buna veste pentru cei care se infecteaza cu coronavirus

In ultima vreme se vorbeste din ce in ce mai mult despre anosmie sau pierderea mirosului, ca simptom principal in cazul infectarii cu coronavirus. Expertii spun insa ca acesta este un semn bun pentru persoanele care se imbolnavesc.

Anca Baciu, primarita de doar 24 de ani: Am avut cea mai buna strategie alaturi de echipa mea si am reusit

Record in judetul Arges. O tanara de 24 de ani a ajuns primar in localitatea Corbi, una dintre cele mai dezvoltate comune din judet.

ADVERTORIAL 3 argumente care demonstreaza ca SEO este cea mai buna investitie in pandemie

Orice criza aduce cu sine atat amenintari, cat si oportunitati. In plina pandemie de COVID-19, Alphabet, compania-mama Google, este una dintre afacerile care au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri. In primele 3 luni ale anului pandemic 2020, compania americana a avut un profit de 6. 8 miliarde de dolari.

Cea mai buna solutie sa-ti transformi televizorul intr-unul smart, online: de ce e special noul Chromecast

Google a facut o treaba foarte proasta in ultimele saptamani in a pastra secrete legate de lansarile iminente. Acum, a scapat pe internet si viitorul Chromecast. in mod traditional,.

Explicatia lui Alexandru Rafila pentru explozia de cazuri de COVID 19: redeschiderea scolilor

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, profesorul Alexandru Rafila, crede ca numarul mare de cazuri de coronavirus inregistrat in ultimele zile se datoreaza redeschiderii scolilor, intrucat suntem la 10-12 zile de la inceperea anului scolar. Ramane sa vedem daca in zilele urmatoare ne stabilizam sau cresterea va continua, a afirmat Rafila.

Halep, laudata de cea mai buna jucatoare din istorie pe zgura: Simona va castiga French Open

Americanca de 65 de ani, cu 18 titluri de Grand Slam in palmares si un bilant istoric pe covorul rosu, 125 de victorii la rand, crede ca Simona va castiga titlul la French Open, cu o singura conditie.

Mihail Gorbaciov: Daca URSS nu s-ar fi destramat, lumea ar fi fost mai buna

Fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov considera ca daca Uniunea Sovietica nu s-ar fi destramat, lumea de astazi ar fi fost mai buna potrivit The Times. in opinia lui Gorbaciov, lumea ar fi fost mai stabila, mai sigura si mai corecta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )