Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila: Criteriul incidentei cumulate nu este cel mai fericit, ar trebui reevaluat

România Liberă România Liberă,
Alexandru Rafila: Criteriul incidentei cumulate nu este cel mai fericit, ar trebui reevaluat

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, spune ca nu poate garanta nimeni . continuă pe România Liberă

Alexandru Rafila: Cred ca aceasta pandemie va mai dura probabil cel putin doi ani, cu o conditie - ca vaccinul sa fie disponibil incepand de la jumatatea anului viitor. Virusul nu va disparea

ProfesorulAlexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) si presedintele Societatii Romane de Microbiologie, este de parere ca pandemia de coronavirus va mai dura.

Nelu Tataru: Pentru mine este cel mai important moment de la inceputul pandemiei

Inceperea anului scolar 2020-2021 reprezinta o mare provocare pentru parinti, elevi si profesori, dar si pentru autoritati. Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut precizari pe marginea acestui.

Peste 12.000 de infectari in Spania, in ultimele 24 de ore. Cel mai mare numar de la debutul pandemiei de COVID-19

183 de noi cazuri de coronavirus au fost inregistrate vineri in Spania, potrivit datelor publicate de Ministerul Sanatatii. Este cel mai mare numar inregistrat in Spania de la inceputul pandemiei,.

Pandemia de COVID-19. Alexandru Rafila afirma ca ne asteapta doua luni critice

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a vorbit la Digi24 despre evolutia epidemiei de COVID-19, afirmand ca cel mai probabil va urma un val doi al infectarilor, iar critice vor fi probabil ultimele doua luni ale acestui an, si anume noiembrie si decembrie.

Alexandru Rafila, despre evolutia COVID-19: Mai exista patru coronavirusuri ingrijorarea mare a OMS este pentru lunile noiembrie-decembrie in ceea ce priveste cresterea numarului de cazuri

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, este de parere ca virulenta noului coronavirus ar putea scadea in timp, odata cu cresterea numarului de infectii, aratandu-se.

Alexandru Rafila: Chestiunea asta cu impartirea in zone galbene si verzi, sau rosii trebuie sa fie adaptabila fiecarei scoli

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentantul Romaniei la OMS este de parere ca o solutie mai potrivita pentru aplicarea celor trei scenarii privind revenirea copiilor la.

Medicul Alexandru Rafila, despre cum va fi administrat vaccinul anti-COVID 19

Vaccinul anti-COVID-19 ar putea fi administrat diferit in functie de varsta sau de istoricul medical, spune medicul Alexandru Rafila. in acest moment, planul medicilor este ca tinerilor sa li se administreze o singura doza, iar varstnicilor, cate doua.

Alexandru Rafila: Cred ca toata aceasta perioada in care exista foarte multa confuzie sufera din cauza lipsei de coordonare si lipsei de informare

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, este de parere ca autoritatile responsabile pentru pregatirea noului an scolar, nu au facut decat sa creeze confuzie in randul elevilor, cadrelor.

Urmeaza luni critice! Medicul Alexandru Rafila, anuntul care da fiori reci romanilor

Reprezentantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii in Romania, medicul Alexandru Rafila, a declarat ca ingrijorarea mare a OMS, pentru Europa, este pentru lunile noiembrie - decembrie in ceea ce priveste cresterea numarului de cazuri de Covid.

Alexandru Rafila, previziune-soc. Ce ne asteapta pana in martie 2021

Profesorul Alexandru Rafila a declarat, vineri, la Antena 3, ca in urmatoarele 6 luni va exista cu siguranta o crestere a numarului de cazuri de COVID-19, unul dintre principalii factori fiind inceperea scolilor, dar si venirea sezonului rece, in care infectiile respiratorii se transmit cu o mai mare usurinta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )