Libnet.ro
UNICEF

11:46

Alexandru Rafila, despre posibila boicotare de catre PSD a constituirii noului Parlament: Sa fim mai circumspecti cand evaluam astfel de declaratii. Eu stiu ca pe 21 decembrie este depunerea juramantului (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Rafila, despre posibila boicotare de catre PSD a constituirii noului Parlament: Sa fim mai circumspecti cand evaluam astfel de declaratii. Eu stiu ca pe 21 decembrie este depunerea juramantului (VIDEO)

Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, a declarat luni seara, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca declaratiile privind posibila boicotare de catre PSD. continuă pe B1

Alexandru Rafila, despre carantinarea Romaniei: Nu as putea sa spun ca situatia e roz si ca nu as face lockdown

Deputatul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, a criticat, luni la Adevarul Live, gestionarea pandemiei de catre fostul premier, Ludovic Orban. intrebat daca, in eventualitatea in care va ajunge premier, exclude posibilitatea unui lockdown, acesta a spus ca Daca as fi premier nu mi-as putea sa-mi asum sa mint. Nu as putea sa spun ca situatia e roz si ca nu as face lockdown.

Alexandru Rafila, despre un guvern de uniune nationala: Nu este o chestiune de PR, este o chestiune de responsabilitate Presedintele a privit-o cu seriozitate (VIDEO)

In cursul serii de luni, profesorul Alexandru Rafila a oferit mai multe detalii despre ideea unui Guvern de uniune nationala, prezentata de social democratiu. Deputatul ales din partea PSD a fost intrebat.

Alexandru Rafila, despre alegerea primarilor in doua tururi, eliminarea pensiilor speciale si spitalele regionale: Aceleasi teme la toate partidele

Deputatul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, a comentat luni la Adevaru Live scenariul unui guvern de uniune nationala, precizand pozitia partidului in privinta unor teme precum alegerea primarilor in doua tururi, eliminarea pensiilor speciale, sau reformarea Constitutiei.

Alexandru Rafila, despre evolutia situatiei epidemiologice: Din pacate, testarea de rutina a scazut la cote incredibile (VIDEO)

Medicul Alexandru Rafila a vorbit luni seara, la Dosar de politician, despre felul in care evolueaza situatia epidemiologica in Romania, atragand atentia asupraa faptului ca in multe state din Uniunea.

Alexandru Rafila: Domnul Ludovic Orban a dat garantii pe care nimeni nu poate sa le dea. Eu n-as putea sa spun ca situatia e roz si ca nu as face lockdown

Alexandru Rafila, deputat-ales si propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, l-a criticat pe fostul premier liberal, Ludovic Orban, deoarece in campania electorala a dat asigurari ca Romania nu va intra in.

LIVE Alexandru Rafila: Presedintele Klaus Iohannis nu are nicio obiectie la adresa mea in functia de premier. Guvernul de uniune nationala e o solutie

Deputatul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre variantele de guvern pe care le-au inaintat social-democratii presedintelui Klaus Iohannis, gestionarea pandemiei si masurile care ar trebui luate in urmatoarea perioada.

Marcel Ciolacu: Nu avem alta varianta in Parlament si nu vom vota alta varianta decat prim ministru Alexandru Rafila

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca PSD nu renunta la ideea ca viitorul deputat al partidului Alexandru Rafila sa fie desemnat premier de catre presedintele Klaus Iohannis, Ciolacu sustinand ca vor fi destui in Parlament care vor vota executivul pe care medicul il poate propune.

Ciolacu, inainte de consultarile de la Cotroceni: Iohannis sa inteleaga ca PNL a pierdut alegerile si sa accepte propunerea PSD, adica Alexandru Rafila

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii nu renunta la varianta lor de premier, Alexandru Rafila, cerand nominalizarea acestuia, din moment ce PSD e castigator al alegerilor.

Marcel Ciolacu: Sunt doua posibilitati - creionam un guvern minoritar, cu prim-ministru Alexandru Rafila, sau facem un guvern de uniune nationala

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca PSD rar trebui sa fie partidul care sa dea noul prim-ministru, in persoana profesorului Alexandru Rafila, aceasta fiind varianta cu care social-democratii se vor prezenta, lu.

Ultima ora. Medicul Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19. Ce reguli a incalcat

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si propunerea PSD pentru functia de viitor premier, a anuntat ca a fost infectat cu COVID-19. Vestea vine la scurt timp dupa ce acesta a intrat in izolare, deoarece sotia sa a fost testata si ea pozitiv. Cum a contactat virusul Prezent in multe sedinte si delegatii, profesorul .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )